Президента просять збільшити соціальні виплати для особливих дітей

Президента просять збільшити соціальні виплати для особливих дітей
Матері особливих дітей просять підтримати петицію до Президента про збільшення соціальної допомоги для дітей з інвалідністю.

Про це йдеться у їхній петиції.

«Напевно в Вашому оточенні є люди з обмеженими можливостями і більшість з них діти!
Давайте зробимо те, що в наших силах - витратимо 5 хвилин в інтернеті з користю! Або знайдемо людину, яка допоможе це зробити! Ми не просимо грошей - ми просимо Вашої участі. Для нас важливий кожен голос!», - пишуть матері.

«Вимагаємо від Вас, як від Гаранта прав і свобод людини і громадянина України, звернути увагу на наше грошове забезпечення, а саме принизливий розмір соціальної допомоги по інвалідності! Переглянути алгоритм розрахунку соціальної допомоги, при якому родина, що виховує дитину чи дорослого з інвалідністю, матиме змогу оплачувати свої витрати», - йдеться у петиції.

Петицію зареєструвалал 31 січня 2018-го року Ярослава Карапузь. Наразі із 15000 необхідних голосів назбирали вже майже 15000.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Та їх варто було б збільшити для усіх дітей. 860 грн на місяць та це ж насмішка!!!Хоча б до прожиткового мінімуму на дитину.
Не кажучи за хворих діток...
Відповісти
А ми,що пенсіонери не інваліди на старість нашої пенсії не вистачає на ліки.Ми заробили собі пенсії,а одержУємо копійки. То дітям ВИ підвищити,А МИ ЗАЙ ДОХНЕМ.НЕ МОЖЕТЕ ВИ ОДЕРЖУВАТИ БІЛЬШЕ ТИХ ЛЮДЕЙ,ЯКІ ПРАЦЮВАЛИ ПО 40-50 РОКІВ.
Відповісти
Останні новини
Президента просять збільшити соціальні виплати для особливих дітей
19 лютий, 2018, 09:17