Жителя півдня знайшли у Луцьку у багажнику авто

Жителя півдня знайшли у Луцьку у багажнику авто
У Луцьку наряд патрульної служби міліції затримав 32-річного мешканця Херсонщини, який заховався від невідомих хлопців у багажнику чужого автомобіля.

До чергової частини зателефонував 45-річний мешканець Луцька та повідомив, що у нього в авто спрацювала дистанційна сигналізація, а поблизу машини знаходиться невідомий чоловік, інформують у прес-службі волинської міліції.

Автівка була припаркована поблизу будинку за місцем проживання, тож власник на власні очі міг бачити все, що там трапилося.

У багажному відділенні автомобіля «Фіат Добло» правоохоронці виявили стороннього чоловіка, як з’ясувалося згодом – раніше судимого 32-річного мешканця Херсонської області. При собі чоловік мав ножиці та зламаний ніж, загострений таким чином, щоби ним можна було без особливих зусиль завести чужий автомобіль, не маючи ключа запалювання.

"Затриманий пояснив, що сховався в чужий автомобіль тому, що злякався невідомих хлопців, які проходили неподалік", – розповів командир роти патрульної служби міліції Луцького МВ УМВС України у Волинській області Віктор Пархомчук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: міліція
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Жителя півдня знайшли у Луцьку у багажнику авто
24 січень, 2013, 15:12