На Волині видобуватимуть граніт

На Волині видобуватимуть граніт
Волинська область незабаром отримає дозвіл на розробку першого на своїй території гранітного кар'єру – таку перспективу пообіцяв голова облдержадміністрації Борис Климчук.

Про це пише «Волинь-нова».

Наразі завершується підготовка усіх необхідних документів. Сам кар'єр буде знаходитися поблизу села Мала Осниця Маневицького району. Там є вихід граніту майже на поверхню.

«Чому ж раніше не можна було розробляти родовище? Бо гальмувалося питання постановою уряду Юлії Тимошенко, згідно з якою жодної ділянки лісу не під що не можна було виділяти. Це «заморозило» сотні проектів по всій Україні, в тому числі й волинський проект. Але вже інший прем'єр-міністр своїм розпорядженням за окремими інвест-проектами прийняв рішення», - наголосив Борис Климчук.

За словами губернатора, його заступник Едуард Стоєв у Києві відпрацьовує дане питання. Тож незабаром область матиме дозвіл на розробку кар'єру гранітного щебеню - основи для будівництва.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це тіпа компенсація маневицькому місцевому бюджету за Окнськ і Сойне чи так сібе черговий грабіж серед білого дня під вивіскою якого-небудь Укрграніту, зареєстрованого в Борисполі на когось із стоматологів?
Відповісти
Караул! Грабують...
Відповісти