Як виживають пенсіонери у Луцьку. ВІДЕО

Як виживають пенсіонери у Луцьку. ВІДЕО
Україна пасе задніх у рейтингу країн за рівнем комфорту для людей пенсійного віку, адже з 80 країн у списку, посіла аж 72 місце.

Для зручної старості потрібно небагато, лише дах над головою, їжа в холодильнику та гідний відпочинок. Але чому ж українські пенсіонери, які працювали усе життя на благо країни, мають економити та жити на 1400 гривень, - цитує Район.Луцьк сюжет Sfera-TV.Lutsk.

Як же людям старшого віку живеться у Луцьку, чи вистачає їм пенсії та на що вони її витрачають. Більше у сюжеті

Лучанка Ольга Барановська розповідає:

«Пенсії дійсно не вистачає. 1370 гривень, я маю субсидію, але я живу з сином, він інвалід, 35 років. цієї суми не вистачає. Дуже добре, що є субсмдія, але в нас є і інші потреби».

«Пенсія мізерна. Була 1350, добачили ще декілька гривень. Отак і від пенсі до пенсії дотягуємо ледь-ледь», – каже пенсіонер Леонід Осауленко.

Окрім, належного фінансового забезпечення українські пенсіонери позбавлені багатьох можливостей. До прикладу, люди старшого віку теж хочуть вдосконалюватись і подорожувати. Поїхати чи полетіти закордон вони самостійно не можуть. Власниця туристичного агентства Оксана розповідає, що ситуація із подорожами пенсіонерів не краща, ніж минулих років.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хто вам платить за таку чорнуху?
Відповісти
Це правду пишуть, яка чорнуха.Пропрацюєш чесно 50 років, сплатиш податки тоді побачиш, як важкр жити, що тебе кинули і порівняли зі всма хто не працював і хто не працював.Тоді за часів совета бізнесу не було майже всі чесно працювали окрім спекулянтів вони були, але одиниці.Як можна жити на ці гроши комуналка 3000 тисячі а пенсія 1600 якби не субсидія ніколи не заплатила б.А ліки майже 8000 грн.Це життя хай краще нас виморятьабо подушать бо подохнем з холоду і голоду.А самі чинуша зараз ще безкоштовно житло одержують мільйонери - це знущання вищого класу над нами рабами.
Відповісти
Останні новини
Як виживають пенсіонери у Луцьку. ВІДЕО
20 лютий, 2018, 09:19