Ковельську чиновницю оштрафували за невчасне задекларування авто

Ковельську чиновницю оштрафували за невчасне задекларування авто
Волинська прокуратура притягнула до відповідальності ковельську посадовицю, котра не своєчасно задекларувала купівлю авто.

Про це повідомляє прес-служба Прокуратури Волинської області.

Ковельський міськрайонний суд Волинської області притягнув до відповідальності за адміністративні правопорушення, пов’язане з корупцією, притягнуто головного спеціаліста одного з відділів Ковельської міської ради.

Посадова особа органу місцевого самоврядування, всупереч вимог ст. 52 Закону України «Про запобігання корупції», несвоєчасно повідомила про суттєві зміни в майновому стані, а саме – про придбання транспортного засобу на суму, що в 50 та більше разів перевищує прожитковий мінімум доходів громадян для працездатних осіб.

Її визнано винною у порушенні вимог фінансового контролю (адміністративне правопорушення, передбачене ч. 2 ст. 172-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення) та призначено покарання у виді штрафу в розмірі 1700 грн.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
оце я зву правосуддям - бляхар перевищив тимчасовий ввіз - штраф 3 млн грн. чиновниця чхати хотіла на ваші декларації і боротьбу з корупцією - штраф 1700грн :-)
Відповісти
Останні новини
Ковельську чиновницю оштрафували за невчасне задекларування авто
20 лютий, 2018, 11:51