Люди воюють з жінкою, яка переплановує квартиру по сусідству із сумнозвісним будинком на Рівненській

Люди воюють з жінкою, яка переплановує квартиру по сусідству із сумнозвісним будинком на Рівненській
Мешканці будинку №105, що на вулиці Рівненській в Луцьку, протестують проти перепланування квартири на першому поверсі.

Кілька днів тому сусідка з першого поверху розпочала ремонт у квартирі, вже навіть вибила двері для облаштування офісу, повідомив 23 січня телеканал «Аверс».

«Я звернулася в 7-й жек, щоб подивилися які тріщини в під’їзді з 5-го до 4-го поверху. Стіна скоро буде валитися. І у мене в квартирі під вікном тріщина, в кутку тріщина», – бідкається одна з місцевих жительок.

Цьому будинку більше сорока років. Люди, пам’ятаючи обвал у сусідньому будинку на вулиці Рівненській, не хочуть, аби власниця квартири на першому поверсі, яка сама тут і не живе, робила такий кардинальний і небезпечний, на їхню думку, ремонт.

«Ми боїмося, що ми завалимося», – каже одна з жительок.

Мешканці будинку вже побували у жеку, написали звернення до мера і прокуратури.

«Ця квартира на першому поверсі довгий час пустувала. Власниця її просто закрила. А тепер вона вирішила відкрити чи то магазин, чи то нотаріальну контору. Вона обманним шляхом побрала всі дозволи в архітектурі. А в трьох наших сусідів обманним шляхом взяла підписи, запевняючи, що не буде робити у цій квартирі ніякого перепланування. Тепер ці сусіди підписалися під колективним зверненням, що вони проти», – каже одна з мешканок.

А от в управлінні містобудування і архітектури Луцької міської ради розповіли: правда за власницею квартири Людмилою Шельмах, адже вона має усі необхідні документи.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: конфлікт
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
от шельма
Відповісти
То ремонт чи перепланування? Нехай збирають документи - і в суд, якщо вважають, що ремонт "небезпечний". А ще щановні жителі будинку мають дивитися, що підписують. І під тим, що не заперечують - підпис, і під колективним договором - підпис...
Відповісти
То що то такі за українці, які типу не бачили документів,які вони підписували ВЛАСНОРУЧНО???
Що це за відверта брехня?
"Не верю", так сказав би Станіславський, 100% "не верю" кажу і я!!!
Ремонт вона має повне право робити, але переплановувати-це вже ін. сторона медалі...
Відповісти
Шо ти говориш,якщо нічого не розуміешь.Тебе там не було,їдь собі в лікарню.Кажу тобі як станіславський станіславському "не веру".
Відповісти
Діло в тому шановні відписувачі, що ми підписували дозвіл на відкриття нотаріальної контори... А вже коли розпочали будівельні роботи і побачили що руйнують-вибивають всі стіни тоді і схаменулись...І в архітектурі та будівництва нам якраз і надали документи в яких стоїть наші підписи на дозвіл здійснення комерційної діяльності + на перепланування приміщення. От, тоді і не було меж нашому дивуванню...Адже, ми не такі телепні як важає пані, не вельми шановна Людмила. Таких документів ми не підписували це підроблені підписи, а це вже кримінальна відповідальність...
Відповісти
І про кримінальну відповідальність Людмила добре знає, адже в телефонній розмові вона відразу почала спростовувати, що ми щось підписували і хотіла відразу вирішити дане питання. Однак, тепер ми з цією аферисткою не маємо жодного бажання вести якийсь діалог... Хай це роблять відповідні органи.
Відповісти
Ці горе-бізнесмени вже "задрали" всіх своїми добудовами.
Руйнують і без того аварійний житловий фонд, довбають несучі стіни, пиляють дерева, закладають плиткою газони, обгороджують прибудинкову територію. Подивіться в що перетворюється пр-т Соборності. Район 21-ї школи і т. д.
А влада "умила руки" і займається тим ,що їй найцікавіше, дерибаном громадського майна. Вони вже давно живуть у замках за містом, тому і дивляться на "лохів" з баготоповерхового "гетто", як на потенційних кріпаків.
А нам, щоб не здохнути приваленим бетонним перекриттям, вже сьогодні треба бити по руках цих забудовників. Відсидітися не вийде. Якщо ми не зупинимо їх сьогодні, то вже за кілька років аварійні будинки будуть ТІЛЬКИ НАШОЮ ПРОБЛЕМОЮ.
Відповісти
Останні новини
Люди воюють з жінкою, яка переплановує квартиру по сусідству із сумнозвісним будинком на Рівненській
25 січень, 2013, 08:25