На Волині з'явилася оригінальна зупинка. ФОТО

На Волині з'явилася оригінальна зупинка. ФОТО
На в’їзді у Маневичі з’явилася нова автобусна зупинка в еко-стилі.

Такий подарунок маневичанам зробили працівники місцевого лісогосподарського підприємства – ДП «Маневицьке ЛГ» з ініціативи начальника Волинського ОУЛМГ Олександра Кватирка, - повідомили в прес-службі управління.

Споруда об’єктивно налаштована на формування гарного настрою та приємного враження мешканців і туристів Маневиччини, об’ємна та затишна за своїми габаритами, оздоблення та архітектура виконана відповідно до «європейських еко-стандартів», оскільки формується із брусу деревного масиву, що, в свою чергу, надає їй вишуканості та гармонії з лісовою місцевістю Маневичів.

«Це місце часто буває багатолюдним, тож у дощову чи снігову погоду охочі зможуть сховатися та перечекати несприятливі погодні умови. А влітку зупинка буде досить доречним місцем для перепочинку людям, які збирають гриби та ягоди, а таких у населеному пункті чимало!» – розповідає лісничий Маневицького лісництва Олександр Швець.

ДП «Маневицьке лісове господарство» сподівається, що таку ініціативу підтримують й інші підприємства лісового господарства Волинської області і не тільки, оскільки якщо не ми самі, то хто ж почне покращувати наш благоустрій?


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ліс
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.