У Луцьку розповіли, як реагували на скарги про нечемних водіїв

У Луцьку розповіли, як реагували на скарги про нечемних водіїв
Після аналізу дотримання виконання умов договорів перевізниками у Луцьку та реагування на скарги лучан, кількість повідомлень щодо порушень розкладів руху автобусів зменшилася вдвічі.

Про це йшлося під час засідання виконкому Луцькради 21 лютого.

Начальник управління транспорту та зв’язку Віктор Кукішев розповів про організацію руху на автобусних маршрутах загального користування. Адже під час однієї із оперативних нарад йому доручили провести перевірку після низки скарг лучан на гарячу лінію стосовно роботи перевізників. Управління проаналізувало виконання умов договорів на перевезення та реагування на звернення громадян.

За результатами вирішили посилити контроль над роботами, що не потребують додаткових витрат – правила етичної поведінки на робочому місці, недопуск на рейси машин в незадовільному технічному стані, обстеження пасажиропотоку на маршрутах 9а, 10, 47 та 25 тощо. Окрім того, склали 39 актів про виявлені порушення.

За словами Кукішева, управління отримувало скарги на роботу транспорту, тож їх передали на розгляд перевізникам.

Окрім того, посадовець розповів про статистику звернень після перевірки, адже за попередні період тримали 44 скарги, 29 з яких стосувалися порушення розкладу руху. Після контролю надійшло 22 звернення, 14 з яких стосувалися порушення розкладу – це становить 0,5%, враховуючи загальну кількість транспорту.

«Існують звернення, які не підтверджуються», – зауважив Кукішев. Наприклад, скарга на автобус якого не було, не підтвердилася. Адже, за результатами моніторингу GPS, автобус був у вказаній точці.

Секретар міської ради Григорій Пустовіт зауважив, що реакція перевізників є, адже кількість скарг зменшилася вдвічі. Однак не забув він і пригадати про маршрутку №2, де регулярно «крутять» російський шансон.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.