Аварія за участю поліцейського авто: подробиці. ФОТО. ВІДЕО

Аварія за участю поліцейського авто: подробиці. ФОТО. ВІДЕО
В аварії, яка сталася сьогодні у Ківерцях на вулиці Чкалова близько 13 години, постраждали двоє людей.

Про це повідомляють Волинські новини.

Згідно з інформацією, спецавто криміналістичної лабораторії рухалося на виклик з увімкненими сиренами і проблисковими маячками, з дотримання усіх правил ПДР. Натомість водій Mercedes Vito, який рухався зустрічною смугою, не надав перевагу у русі поліцейському авто, тож відбулося зіткнення. Після цього спецавто поліції відкинуло у бетонну електроопору.

Внаслідок зіткнення постраждали водії обох транспортних засобів.

Фото Сергія Похи


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДТП, аварія, НП
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пишуть просто аби вигородити так звану поліцію! Всі винуваті тільки не вони !!!
Відповісти
Винуваті поліцаї
Відповісти
Винна поліція! Потрібно приймати до них уже міри! Водій Віто не винуватий! І все ,що написано у статті брехня!!! Сирена була вимкнена, лише мигало! Це пора ,коли діти ідуть зі школи? А якби дорогу переходили в той момент?!чи бабусі , дідусі!? І поліція не їхала ні на якій виклик .це були "ученія"! Іх потрібно проводити за межами міста. І попереджень для ківерчан теж не було. І як не соромно писату таку брехню.! Люди майте хоть трішки совість і бійтесь гріха!!!
Відповісти
Набрали тормозів.
Хто з старих мєнтів колись машину розтовк?А тут за рік пів автопарку вклали.На скутері хай патрулюють-як в Файна Юкрайна
Відповісти
Сирена була увімкнена. Аварію бачив на власні очі. Був у дома, коли почув сирену виглянув у вікно і в цей момент відбулось зіткнення
Відповісти
Водій Вітр не винуватий?! Народ , ви серйозно?!! Вилізти поперек дороги поліцейській машині з блималками й сиреною?! То тра бути або хворим, або не здоровим)
Відповісти
Лера сказала все вірно. Якщо нема переслідування, тим більше лабараторія куди так нестись/поспішати, та летіти в населеному пункті. Або я шось нерозумію, поясніть. На мій погляд винні поліцаї.
Відповісти
Була сирена, не було сирени. Поліція не мала права так швидко їхати. Їм ще дуже повезло , бо вони цілий ранок ганяли на великій швидкості і у луцьку на червоний світлофор... Так хай ще подякують водію віто за те , що їм так легко обійшлось , і нема жертв!!! обнагліли вже до ручкі!!!!
Відповісти
Винна поліція!аби тікі не вони
Відповісти
Останні новини
Аварія за участю поліцейського авто: подробиці. ФОТО. ВІДЕО
21 лютий, 2018, 15:03