У «Волині» - новий нападник

У «Волині» - новий нападник
Керівництво футбольної команди «Волинь»підписало 1,5 річну угоду з нападником Володимиром Коробкою.

Про це повідомляє ІА «Волинські новини».

«Волинь» повернулася на декілька днів із турецького збору, аби у середу 21 лютого відлетіти на заключні тренування перед відновленням чемпіонату в Першій лізі.

Під час паузи між зборами керівництво команди підписало 1,5 річну угоду з нападником Володимиром Коробкою. Нападник СК «Дніпро-1» Юрій Захарків не підійшов лучанам, а ще одного форварда, Руслана Івашка тренери переглядатимуть на другому зборі.

У Туреччині «Волинь» за словами спортивного директора переглядатиме й іноземного футболіста, із підписанням якого клуб домовився на 90%.

На зборі «Волинь» зіграє ще 4 спаринги. Суперниками будуть команди з білоруської прем`єр-ліги, вищої ліги Данії, другої ліги Польщі та Узбекистану.

На збір полетять 18 новачків команди, відтак конкуренція за місце в складі обіцяє бути у «Волині» запеклою. Це, звісно, позитивно впливатиме на віддачу гравців і відповідно якість гри. Залишається тільки награти новий склад на заключному зборі.

До слова, летить на збір і травмований восени опорний півзахисник Ярослав Кінаш. Він відновлювався декілька місяців і нарешті готовий до тренувань.

Один із лідерів «старої» і «нової» «Волині» Олег Герасимюк у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини розповів, що важливими для команди будуть перші матчі весни. «Хочеться забути те, що було в минулому році, розпочати добре у перших матчах. Проблем із мікрокліматом в команді взагалі немає, тому все в наших руках, щоб залишитися в Першій лізі», - сказав Герасимюк.

Команда повернеться до Луцька за 7-8 днів до першого матчу весни у Черкасах проти тамтешнього «Дніпра».

Нагадаємо, нещодавно головний тренер «Волині» підбив підсумки першого навчально-тренувального збору команди, що відбувався у турецькому Белеку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.