Як примусити приміську маршрутку ходити за графіком

Як примусити приміську маршрутку ходити за графіком
Після того, як депутату Волинської обласної ради поскаржилися на те, що приміська маршрутка Луцьк-Жидичин їздить не за графіком, той озвучив відповідний запит на сесії, депутати його підтримали і тепер облдержадміністрація мусить вплинути на перевізника, змусивши його працювати добросовісно.

На сесії облради 25 січня депутат Ігор Гузь («Фронт Змін») озвучив запит до голови Волинської облдержадміністрації, повідомивши, що перевізник на маршруті Луцьк-Жидичин через Небіжку не робить усіх рейсів, а у святкові дні не їздить взагалі.

Як зазначив Гузь, мешканці скаржаться, що перевізник не пускає транспорт на маршрут Луцьк-Жидичин через Небіжку. Є лише два рейси зранку, і два – ввечері. А на свята взагалі нічого не ходить. Перевізник мотивує це нерентабельністю: мовляв, мала кількість пасажирів.

Зі слів Гузя, мешканці обурені. Багато з них працює в Луцьку і їм дуже важко добиратися. Вони наголошують, що перевізник порушує умови договору на перевезення, який передбачає більші кількість рейсів.

Депутати підтримали запит Гузя. Депутат пояснив, що після цього голова Волинської облдержадміністрації повинен дати відповідне доручення управлінню транспорту. Там повинні розібратися з недобросовісним перевізником, змусити його працювати за правилами. Після цього чиновники мають письмово відзвітуватися перед депутатом про виконання його запиту.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: транспорт
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На рахунок цього Бурка (перевізника) я вже звертався до управління транспорту, прийшла відповідь, що вплинуть, а в результаті? То хто ж стоїть за тим дядьком з обдрипаним ПаЗіком, що вже на всю область прославився???
Відповісти
Цей Бурко уже десять років їздить отак сяк, і ми його витурити не можемо. Якби маршрут був не вигідний, то давно уже б втік від нас
Відповісти
Гузь хоть раз якесь потрібне для людей питання підняв на сесії.
Відповісти
Бурко-один із двох перевізників який їздить нормально.
Відповісти
таке враження що це сам Бурко написав, що він "нормальний" перевізник...
Відповісти