На волинянина завели кримінал за продаж ножа в інтернеті. ФОТО

На волинянина завели кримінал за продаж ножа в інтернеті. ФОТО
Мешканець Турійського району намагався продати мисливський ніж в інтернеті.

За фактом незаконного зберігання зброї слідчі відкрили кримінальне провадження, – повідомляють у прес-службі поліції Волині.

Так, дільничні офіцери поліції Ковельського відділу поліції виявили в 31-річного мешканця Турійського району мисливський ніж, за зовнішніми ознаками схожий на холодну зброю. Поліцейські встановили, що чоловік продавав мисливський ніж на одному із сайтів у мережі інтернет. Ніж ручної роботи, за ознаками схожий на холодну зброю.

Окрім того, в Луцьку та Нововолинську співробітники сектору кримінальної поліції та дільничні офіцері поліції вилучили у 22-річного та 29-річного волинян мисливські ножі схожі на холодну зброю.

Поліція заборонені предмети направила до Волинського експертно-криміналістичного центру при МВС України для проведення дослідження.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст.263 Кримінального кодексу України. Санкція статті, зокрема, передбачає покарання у вигляді штрафу до 850 грн., або громадських робіт на строк від 120 до 240 годин, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: зброя
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Немає чим занятись мєнтам... Нащо шукати справжніх кримінальників, якщо можна відкрити інет і знайти та посадити пару хлопців для галочки...
Відповісти
З якого це дива кукріподібний ніж, що має відхилення вістря від осі руків'я більш, ніж на 15 градусів, став "холодною зброєю"? Це типовий глухий господарьсько-побутовий ніж. Скажіть, що мєнтам сувенірчику на халяву захотілося.
Відповісти
Кукрі не є холодною зброєю у рамках законодавства України. Є сертифікат завірений у МВС.
Якщо ніж, що фігурує в статті відповідає тому що на фотках.
Відповісти
А где же охотничий нож?! На фото я вижу нож, похожий на кукри, с травмоопасной рукоятью и отклонением острия от оси рукояти более чем на 15 градусов?!
Відповісти
премію їм в студію!Тьфу
Відповісти
Останні новини
На волинянина завели кримінал за продаж ножа в інтернеті. ФОТО
22 лютий, 2018, 10:53