Віртуальна любов змусила турка прориватися через український кордон з «липовими» документами

Віртуальна любов змусила турка прориватися через український кордон з «липовими» документами
На Волині затримали чоловіка, який долав снігові замети заради коханої.

Близько опівночі 24 січня один з прикордонних патрулів відділу «Ягодин» Луцького загону виявив на контрольно-слідовій смузі сліди людини, повідомили у прес-службі Луцького прикордонного загону.

Вже за кілька хвилин прикордонники наздогнали невідомого, який йшов в обхід пункту пропуску. Затриманий пояснив, що вже довгий час проживає й працює в Німеччині та за цей час набув там громадянства. Проте при собі чоловік мав посвідчення громадянина Туреччини. В Україну затриманий прямував на зустріч з громадянкою Туреччини. Він познайомився з нею в соціальних мережах та домовився зустрітися в Києві, оскільки жінка не змогла отримати німецьку візу.

Згодом з’ясувалося, що порушник два дні тому вже намагався потрапити в Україну. Тоді для перетину кордону в пункті пропуску «Ягодин» пред’явив на контроль ідентифікаційну картку громадянина Німеччини. Однак українські прикордонники йому відмовили у пропуску, оскільки цей документ не дає права на перетин українського кордону, а свій закордонний паспорт чоловік начебто забув вдома.

Наразі затриманому чоловіку за незаконний перетин державного кордону рішенням суду винесено адміністративне покарання у вигляді однієї доби арешту, а прикордонники заборонили в’їзд на територію України терміном на 3 роки.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: кордон
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
что делает любофф а?
Відповісти
Останні новини
Віртуальна любов змусила турка прориватися через український кордон з «липовими» документами
25 січень, 2013, 13:40