Масштабна аварія на Вінничині: зіткнулися 4 легковики й «швидка». ФОТО

Масштабна аварія на Вінничині: зіткнулися 4 легковики й «швидка». ФОТО
Поблизу села Сосонка Вінницького району в дорожньо-транспортні пригоди потрапили 5 автомобілів.

9 людей госпіталізували з травмами різного ступеню важкості. На місті працює слідчо-оперативна група поліції, – повідомляють у прес-службі поліції Вінничини.

За інформацією слідчого управління, близько 7.50 на дорозі Вінниця – Калинівка біля повороту на село Сосонка водій автомобіля Citroen з’їхав з дороги та зіткнувся з дорожнім знаком. У цей час водій автомобіля Renault допустив зіткнення з «ВАЗ 21099», який виїжджав з другорядної дороги. Для надання допомоги водію «ВАЗу» люди викликали швидку допомогу.

У той же час з боку Калинівки їхав Mercedes, який зіткнувся з Citroen та автомобілем швидкої допомоги. Також автомобіль Mercedes травмував людей, що знаходились біля машини медиків.

У результаті автопригод постраждали 9 людей віком від 35 до 60 років. Усі вони госпіталізовані у вінницьку лікарню. Обставини дорожньо-транспортних пригод з’ясовуються. На місті працює посилена слідчо-оперативна група поліції.

Слідчим управлінням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення передбачено до 8 років позбавлення волі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДТП, аварія, НП
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Масштабна аварія на Вінничині: зіткнулися 4 легковики й «швидка». ФОТО
22 лютий, 2018, 13:40