Субсидії отримують майже половина волинських родин

Субсидії отримують майже половина волинських родин
Майже половина домогосподарств Волині отримали субсидії на відшкодування витрат за комунальні послуги. Це понад 167 тисяч родин.

Про це йдеться у сюжеті 12 каналу.

Також, цього року вже подали на відшкодування комуналки ще 8,5 тисячі домогосподарств. З них 4 тисячам погодили виплати субсидій.

Загалом волинянам у січні виплатили 6,6 мільйона гривень. В середньому – по 1674 гривні на родину. Це менше, ніж за відповідний місяць минулого року, на 9,5%.

Також, у січні цього року 209 домогосподарств отримали в середньому по 2680 гривень на придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива. Цю грошову допомогу призначають один раз на рік, у разі, коли житлове приміщення не забезпечується електро-, тепло- або газопостачанням для опалення.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нема чим хвалитися ,це ще раз показує ,що Украіною править злочинна влада .Нічого цих телепнів революція не навчила чекають коли іх таки візьмуть на вила .
Відповісти
Країна де та людина , яка чесно працює і платить податки , мусить платити тисячі гривень за комуналку і животіти , а шулєра внаслідок всяких схем отримують субсидії і жирують це повний абсурд.А все тому , що замполіт керує Мінсоцполітики, другий менеджер -НКРЕ і т.д.
Відповісти
Останні новини
Субсидії отримують майже половина волинських родин
22 лютий, 2018, 23:08