На Волині проблем з оформленням закордонних паспортів немає

На Волині проблем з оформленням закордонних паспортів немає
Наприкінці минулого року Міністерство внутрішніх справ України передало функції оформлення закордонних паспортів міграційній службі.

У зв’язку з передачею справ – документації, обладнання – на початку січня були поодинокі випадки незначних (до 3-х днів) затримок у видачі документів, пише сайт ВОДТРК.

Зараз проблем з оформленням закордонних паспортів немає, запевняє головний спеціаліст із зв’язків з громадськістю управління Державної міграційної служби України в області Наталія Левчук.

«На сьогодні підрозділи міграційної служби приймають заяви громадян на оформлення документів для виїзду закордон, у тому числі і на термінове (до 10 днів) оформлення, а також видають паспорти за заявами, поданими до 1.01.2013 до підрозділів МВС», – розповіла вона.

«Також у штатному режимі триває процес виготовлення та відгрузки готових документів у всі області України. Станом на 15 січня 2013 року жодних причин для затримок в оформленні паспортів громадянина України для виїзду за кордон в Україні не існує», – запевнила Наталія Левчук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: паспорти
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мені пообіцяли видати паспорт від 35 днів до 3 місяців з дня подання документів.
Відповісти
Останні новини
На Волині проблем з оформленням закордонних паспортів немає
25 січень, 2013, 17:11