Кладовище, зоопарк, поліція: де у Луцьку засуджені відбуватимуть громадські роботи

Кладовище, зоопарк, поліція: де у Луцьку засуджені відбуватимуть громадські роботи
У Луцьку затвердили перелік об’єктів, на яких засуджені відбуватимуть громадські роботи.

Про це йшлося 23 лютого під час засідання постійної комісії міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією, депутатської діяльності, етики та регламенту.

Начальник управління з питань праці Назарій Ігнатчук розповів, що такий перелік щорічно затверджують відповідно до Кримінального та Кримінально-виконавчого кодексів України, КУпАП та Закону України «Про місцеве самоврядування».

За його словами, ці роботи не потребують від виконавців покарань особливих професійних навичок, виконуються безоплатно, в основному на комунальних підприємствах.

У списку об’єктів зокрема такі: ЖКГ №2, №3, №7, №8, №11, товариство «МЖК», Луцький спеціалізований комбінат комунально-побутового обслуговування, КП «Парки та сквери м. Луцька», Головне управління юстиції у Волинській області, Луцький відділ поліції Головного управління Національної поліції у Волинській області, КП «Луцький зоопарк», Луцький міськрайонний суд Волинської області, Державний історико-культурний заповідник у м. Луцьку, КП «Ласка» та військова частина А2466.

Засуджені займатимуться прибиранням та благоустроєм територій міста, кладовищ, зон відпочинку, ділянок, де відбувалось будівництво, ліквідовуватимуть наслідки надзвичайних ситуацій, вирубуватимуть чагарники вздовж доріг та водойм, очищатимуть береги та русла річок, впорядковуватимуть зони, де розміщені пам’ятники, братські могили тощо.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Кладовище, зоопарк, поліція: де у Луцьку засуджені відбуватимуть громадські роботи
23 лютий, 2018, 12:07