У Луцьку перевірять, куди зливають тваринні відходи

У Луцьку перевірять, куди зливають тваринні відходи
Голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик дав доручення вивчити, куди зливають відходи м’ясопереробні підприємства.

Про це йшлося 26 лютого під час оперативної наради.

За словами губернатора, частина неприємних запахів, від яких страждають лучани, виникає з вини підприємств, які займаються переробкою м’яса. Гунчик розповів, що ці переробники відкривають люки і зливають відходи у міську каналізацію.

Володимир Гунчик додав, що ветсанзаводу фактично нема, але є проблема з утилізацією тваринних відходів. За його словами, майже 14 тисяч тонн відходів повинні бути утилізовані. Він додав, що наразі варто підняти документи, перевірити, чи підписані договори з підприємствами із м’ясопереробки та переконатись, що ті дійсно вивозять відходи належним чином, а не скидають їх десь на території області.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
стільки років думав - і видав!
Відповісти
Асенізаторні машини цілий день возять "гадость" на очисні споруди в перший відстійник, що зкілька метрів до села Липляни, а через місять ескаватор виливає неочищену масу прямо на обочину , що поруч з проїзною дорогою. Сморід невиносний...вікно не відкритиі в масці весь час ходити тоже не вихі. Абсурд в тому що ту рідину можна злити на очистку, а тоді б смороду стало б менше... Між іншим, чкщо вітер подує в бік міста,то сморід і в центрі Луцька чути... перевірено.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку перевірять, куди зливають тваринні відходи
26 лютий, 2018, 11:29