У Луцьку міську раду з 1 березня - вхід за перепустками

У Луцьку міську раду з 1 березня - вхід за перепустками
У Луцькій міській раді з 1 березня розпочинає діяти пропускний режим, відповідно до якого вхід до будівлі ради буде за перепустками.

"З 1 березня 2018 року частково змінюються правила пропускного режиму в приміщенні виконавчого комітету Луцької міської ради, при здійсненні якого буде використовуватись система контролю та управління доступом (СКУД)", - повідомили у прес-службі муніципалітету.

У мерії переконують, що запроваджені зміни не обмежують права громадян на доступ до приміщення міської ради, а лише впорядковують його процедуру, визначають єдиний порядок пропуску осіб (працівників, відвідувачів) та спрямовані на підвищення рівня безпеки.

"Доступ працівників та відвідувачів буде здійснюватись з використанням електронних пластикових перепусток відповідно до встановленого Порядку. Пластикову перепустку можна попередньо замовити або отримати безпосередньо у приміщенні на посту відповідального чергового після пред’явлення документу, що засвідчує особу", - кажуть в міськраді.

"Пройти до приміщення можна також із використанням перепустки виконавчого органу відповідно до мети відвідування. Для цього необхідно у телефонному режимі повідомити про свій візит виконавчий орган, відповідальні працівники якого зобов’язані надати доступ до приміщення. Подібний пропускний режим уже налагоджений в інших міських радах України", - додали в муніципалітеті.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
не треба тинятися у міській владі! Дайте спокійно подрімати...
Відповісти
Бояться криссссси.
Відповісти
влада в Луцьку належить народові)))
Відповісти
Останні новини
У Луцьку міську раду з 1 березня - вхід за перепустками
26 лютий, 2018, 14:47