Лучанка виграла приз вартістю 50 тисяч гривень. ФОТО

Лучанка виграла приз вартістю 50 тисяч гривень. ФОТО
Клієнти будівельної компанії «Інвестор» отримали понад 30 нових телевізорів та головний подарунок різдвяно-новорічної акції – сучасну кухню за індивідуальним дизайном вартістю до 50 000 гривень.

Урочисте вручення відбулося у п’ятницю, 23 лютого, у лаунж-зоні «Skybar» у Луцьку, - інформує Перший.

Кожен покупець, який придбав житло від будівельної компанії «Інвестор» з 15 грудня 2017 року до 31 січня 2018 року, отримав у подарунок телевізор та індивідуальну знижку на квартиру.

Протягом півтора місяця більше 30 людей виявили бажання стати власниками житла від «Інвестора».

«Зізнаюсь чесно: ми не очікували такого результату від акції, не могли й уявити, що стільки людей придбають у нас квартири і стануть щасливими власниками телевізорів. Сьогодні ми розігруємо кухню і хтось стане ще більш щасливий – з квартирою, з телевізором і з кухнею. Радий, що ви всі з нами і дякую вам за довіру – ми її максимально виправдаємо», – розпочав вечір вітальним словом директор БК «Інвестор» Андрій Разумовський.

Після офіційного відкриття під музичний супровід представник компанії Сергій Король урочисто вручив власникам квартир більше двох десятків телевізорів діагоналлю 32, 40 та 49 дюймів. Розмір екрану залежав від площі обраної квартири чи таунхауса.

Нагадаємо, що більше десяти клієнтів вже отримали свої подарунки напередодні та після Нового року. Крім того, усі вони стали учасниками розіграшу головного призу – сучасної кухні з ексклюзивним дизайном від виробника меблів «Інтерремо» загальною вартістю до 50 тисяч гривень.

«Щаслива та людина, яка має житло у будь-якому комплексі від будівельної компанії «Інвестор». Я вам бажаю тепла, добра і спокою. Нехай приємні сюрпризи не закінчуються. Дякуємо, що обрали саме нас», – звернулася з вітальним словом голова кооперативу ЖК «Супернова» Тетяна Ляшенко.

Після отримання телевізорів, учасники акції заповнили анкети та кинули їх у спеціальний барабан. Обирали переможця методом щасливого вибору. Так, маленька гостя свята Вікторія дістала з барабану папірець з прізвищем, а генеральний директор БК «Інвестор» Андрій Разумовський оголосив переможця.

«Виграла головний приз – Мацик Тетяна Андріївна», - урочисто повідомив ім’я щасливчика директор БК «Інвестор».

«Хочу подякувати будівельній компанії «Інвестор» за якісне будівництво, за приємні сюрпризи і подарунки, які нам презентували. Я довго мріяла про своє житло. «Інвестор» врахував усі мої плани і побажання, і я надіюсь, що на кінець цього року я почну планувати ремонт у квартирі», - зауважила щаслива власниця подарунка Тетяна Мацик.

Переможниця акції – керівник компанії «Grand Persona serviсе» Тетяна Мацик розповіла, що придбала двокімнатну квартиру у ЖК «Юпітер» для себе з 16-річним сином. Вони вже складають плани на майбутнє і розглядають різні варіанти дизайну та облаштування омріяного житла.

«Мені не довелося довго вибирати, адже з компанією «Інвестор» я заочно давно знайома. Тому при виборі квартири я в першу чергу зважала на те, щоб будинок знаходився за містом. Саме тому зупинила свій вибір на ЖК «Юпітер». Забудовник - дуже сучасний, використовує надновітні технології. «Інвестор» дає дуже багато з самого початку: є вже тепла підлога, хороші стяжки стін і котел від фірми BOSCH», – розповідає Тетяна Мацик.

Переможниця акції зізналася, що ніколи у житті не вигравала ніяких подарунків в акціях. Вперше їй пощастило – придбавши квартиру, отримала у подарунок 40-дюймовий телевізор. А сертифікат на кухню для Тетяни став взагалі неочікуваним сюрпризом.

«Я ніколи в житті нічого не вигравала, а тут отак… перший виграш – і телевізор, і одразу кухня. Я вже спілкувалась з дизайнером, який буде займатись стилістичним облаштуванням моєї квартири. А щодо кухні, то я спочатку буду думати про технічну зручність, адже там має бути вмонтоване обладнання.

Я не буду вигадувати якихось «кандилябрів» – усе буде просто, лаконічно, в моїх улюблених чорно-сіро-білих тонах. Дуже сподобалось, що є отакі заохочувальні подарунки. Мене переповнює щастя», – ділиться враженнями переможниця.

В той же час, у БК «Інвестор» запевнили, що це не остання така акція і в майбутньому щасливих власників квартир чекають нові сюрпризи та подарунки.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.