У київському аквапарку на дитину впала частина конструкції

У київському аквапарку на дитину впала частина конструкції
Національна поліція відкрила кримінальне провадження за фактом травмування дитини в одному зі столичних аквапарків.

Про це повідомляє 5 канал.

Під час катання на водяній гірці на 11-річного хлопчика впала частина пластикової конструкції. Дитина травмувала голову.

У лікарні хлопчику наклали 34 шви. Нині правоохоронці з'ясовують обставини події. Якщо провину закладу доведуть – його адміністрації загрожує до трьох років за ґратами.

«Слідчий відділ розпочав кримінальне провадження за частиною першою статті 137 Кримінального Кодексу України – «Неналежне виконання обов'язків щодо охорони життя та здоров'я дітей». Санкція цієї статті передбачає до трьох років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю. Слідство триває», – зазначила старший інспектор Оболонського УП ГУ Національної поліції Києва Оксана Ліщук.

Тим часом інцидент в аквапарку прокоментував і один із власників закладу – Гарік Корогодський на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, одразу після інциденту в аквапарку перевірили все обладнання та усунули недоліки. Крім того, всі витрати на лікування дитини власники візьмуть на себе.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.