Волинська поліція просить водіїв утриматися від поїздок

Волинська поліція просить водіїв утриматися від поїздок
У зв’язку з ускладненням погодних умов волинські правоохоронці радять водіям, за можливості, утриматись від подорожей, особливо – на велику відстань.

Рух містом та дорогами області може бути ускладнено, оскільки працює спецтехніка, – повідомляють у прес-службі патрульної поліції Волині.

«Перед поїздкою обов’язково перевірте технічну справність вашого транспортного засобу. Під час руху будьте максимально уважними, неухильно дотримуйтесь ПДР, обирайте швидкість руху, яка дозволить вчасно зреагувати на зміну дорожньої обстановки», – йдеться в інформації правоохоронців.

«Якщо все ж таки вирушаєте в далеку дорогу, залийте максимальну кількість пального та прихопіть спеціальні ланцюги для покращення прохідності автомобіля. Також зарядіть мобільний телефон і візьміть із собою запас продуктів та термос із гарячим напоєм», – додають патрульні.

«Помітивши під час руху, що хтось потрапив у скрутне становище через негоду, не будьте байдужими: викличте на допомогу рятувальні служби або зателефонуйте на лінію 102», – закликають в повідомленні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.