В Києві із авто на заправці вкрали 4 мільйони гривень

В Києві із авто на заправці вкрали 4 мільйони гривень
Київська поліція розшукує трьох чоловіків, які викрали 4 мільйона гривень з автомобіля на заправці.

Про це йдеться на сторінці поліції Києва в мережі Facebook.

Згідно з повідомленням, подія сталася на одній із автозаправочних станцій у Солом'янському районі столиці. Правоохоронці розшукують зловмисників, які з місця події поїхали на позашляховику Porsche Cayenne.

Вчора близько 18:00 до чергової частини Головного управління столичної поліції надійшла інформація про крадіжку з автомобіля на одній з АЗС, що по вул. Великій Кільцевій. За викликом одразу виїхали наряди поліції та слідчо-оперативна група Солом'янського управління поліції.

Зі слів 24-річного потерпілого правоохоронці з'ясували: припаркувавши свій BMW на території АЗС, хлопець пішов у власних справах. Упродовж 20 хвилин троє невідомих, розбивши скло передніх дверей автівки, викрали ноутбук та сумку з грішми, в якій знаходилося 4 млн гривень.

Зібрані відомості за цим фактом зареєстровані у Солом'янському управлінні поліції. Проводиться перевірка, за результатами якої буде прийнято відповідне процесуальне рішення. Поліція проводить першочергові слідчі дії, спрямовані на розшук та затримання зловмисників.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.