На Волині дітям-чорнобильцям відновлять харчування у школі

На Волині дітям-чорнобильцям відновлять харчування у школі
На Волині відбулося розкриття тендерних пропозицій щодо надання послуг із харчування дітей, потерпілих внаслідок Чорнобильської катастрофи.

Мова йде про ті навчальні заклади, які розташовані на території радіоактивного забруднення Маневицького району Волинської області, - інформує відділ інформаційної політики Волинської ОДА.

До аукціону допущено два учасники: ТОВ «ПРОДТОРГ-НГ» та ТОВ «АТОМСЕРВІС». За результатами електронного аукціону, який відбувся 26 лютого 2018 року, найбільш економічно вигідна пропозиція ТОВ «АТОМСЕРВІС».

Відповідно, з 12 березня 2018 року розпочнеться гаряче харчування дітей у Маневицькому районі.

Окрім того, 22 лютого 2018 року відбулося розкриття тендерних пропозицій щодо надання послуг із харчування для дітей (аналогічної категорії) у навчальних закладах, розташованих на території Любешівського району. До аукціону, який відбудеться вже 1 березня 2018 року, допущено два учасники: ТОВ «ПРОДТОРГ-НГ» та ТОВ «АТОМСЕРВІС».

Гаряче харчування дітей у Любешівському та Камінь-Каширському районах розпочнеться в третій декаді березня поточного року.

Варто нагадати, що проблеми із забезпеченням гарячим харчуванням у навчальних закладах кількох районів області склалися в наслідок подання скарг щодо умов проведення закупівель, що й призупинило процес.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині дітям-чорнобильцям відновлять харчування у школі
27 лютий, 2018, 13:33