У Володимирі вибрали найкращого вихователя

У Володимирі вибрали найкращого вихователя
Фінальний етап конкурсу “Вихователь року” відбувся у приміщенні садочку №7 “Волиняночка”, що у Володимирі-Волинському.

Захід відбувся у вівторок, 27 лютого. Участь у конкурсі взяло 4 учасниці, які представили всі місцеві дошкільні заклади, - повідомляє "Буг".

Цього року міське управління освіти вирішило провести конкурс у два дні. 27-го лютого вихователі змагалися у етапах “Оратор” та “Педагогічна лабораторія”. Оцінювало виступи учасниць журі у складі методистів і фахівців міського управління освіти та викладачів педагогічного коледжу.

Змагалися за звання “Вихователь року” Олена Кручкевич (ДНЗ№1), Тетяна Гуща (ДНЗ№2), Тетяна Шкрамко (ДНЗ№7) і Наталія Радюк (ДНЗ№8).

За підсумками конкурсу, перемогу здобула Наталія Радюк. Їй презентували путівку на триденний відпочинок на озері Світязь.

За словами журі, усі учасниці гідні перемоги, тому що достойно виступили, отримали чималий досвід і знання при підготовці до заходу.

Зазначимо, що конкурс “Вихователь року” у Володимирі-Волинському – це вагома подія і справжнє свято для освітян. До нього вихователь готується не сам. Йому допомагають усім колективом. Часу і роботи на підготовку дійсно іде багато. Таким чином, конкурс підтримує у тонусі бажання вихователів самовдосконалюватися і досягати нових вершин у своїй професії.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
перевірте школу інтернат липляни .. там крадуть пі...
Відповісти
Останні новини
Улюбленці суддів
27 лютий, 2018, 15:00
У Володимирі вибрали найкращого вихователя
27 лютий, 2018, 14:55