У Луцьку визначать найкращий дільничний пункт міліції

У Луцьку визначать найкращий дільничний пункт міліції
Міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко дав доручення інформувати населення про графіки роботи та місця прийому громадян дільничними інспекторами міліції.

Мета такої роботи – налагодження більш тісних зв'язків між місцевими громадами і дільничними інспекторами міліції. Така співпраця є запорукою своєчасної профілактики правопорушень та оперативного розкриття вже скоєних злочинів, впевнені в МВС.

Аби якнайширше поінформувати громадськість про графіки роботи та місця прийому громадян дільничними інспекторами міліції, волинянам вручатимуть візитні картки. В них будуть зазначені години прийому, адреси приміщень дільничних пунктів міліції, а також телевони. Ця ж інформація буде розміщена у громадських місцях, повідомили у прес-службі волинської міліції.

Згідно з результатами вивчення соціологами громадської думки, українці вже помітили позитивні зміни в роботі правоохоронців. У той же час міліція у своїй діяльності потребує активної громадської підтримки.

Громадською радою при УМВС України у Волинській області оголошено конкурс на кращий дільничний пункт міліції (ДПМ) міста Луцька.

Моніторинг стану справ щодо організації роботи дільничних пунктів міліції здійснюватиметься протягом лютого-березня нинішнього року. Підведення результатів моніторингу і визначення переможця відбудеться на засіданні громадської ради в квітні 2013 року.

Моніторинг здійснюватиметься шляхом опитування громадян, візуального спостереження за роботою дільничних інспекторів міліції, патрульних нарядів під час реагування на заяви і звернення громадян тощо.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: міліція
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку визначать найкращий дільничний пункт міліції
28 січень, 2013, 12:54