На Полтавщині продовжується бандитський тиск на антикорупційних активістів*

На Полтавщині продовжується бандитський тиск на антикорупційних активістів*
26 лютого о 2:20 ночі невідомі вчинили напад на помешкання депутата Бутенківської ОТГ (Полтавщина) від Руху «Справедливість» Павла Гунжеля.

В приватному будинку, де проживає депутат з дружиною та двома неповнолітніми дітьми, зловмисники почали бити вікна, перед цим вимкнувши вуличне освітлення, - повідомили в прес-службі руху.

Постраждалий це пов’язує з тим, що він 23 лютого оприлюднив документи, які розкривають злочинну схему розкрадання бюджетних коштів представниками партії БПП — головою ОТГ паном Скрильником та його командою.

Після засідання комісії, прямо в приміщенні сільської ради, заступник голови ОТГ та член громадського формування почали погрожувати Гунжелю за викладену на засіданні інформацію розправою, накинулися з кулаками і почали бити. Депутат змушений був звернутися до поліції, впевнений постраждалий. За нападом на помешкання та побиттям стоять одні й ті ж самі люди — представники місцевої влади від БПП, які й далі хочуть безкарно красти.



Рух «Справедливість» категорично засуджує будь-який тиск на антикорупційних активістів, тим більше — фізичну розправу. За даним фактом керівник Секретаріату Руху «Справедливість» Руслан Колєсніков звернувся з вимогою оперативного та неупередженого розслідування до Національної поліції України.

«Ця банда, знана в народі як БПП, продовжила тиснути на нашого депутата з метою змусити його припинити роботу. Хочу сказати, що вони ще не зрозуміли, з ким мають справу. Ми не те, що не зупинимось, ми будемо їх саджати сотнями!» — написав Колєсніков на своїй сторінці у Фейсбук, оприлюднивши лист до Нацполіції.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.