Торік представники Луцькради 11 разів бували за кордоном з офіційними візитами

Торік представники Луцькради 11 разів бували за кордоном з офіційними візитами
Луцьк співпрацює із 18 містами у 11 країнах.

Про це йшлося 28 лютого під час засідання постійної комісії міської ради з питань міжнародного співробітництва, інформаційної політики, молоді, спорту та туризму.

В. о. начальника управління міжнародного співробітництва та проектної діяльності Вікторія Гомонець прозвітувала про роботу управління за минулий рік. Вона розповіла, що найбільше співпраця представлена у Польщі та Німеччині.

Протягом 2017 року представники Луцької міської ради здійснили 11 офіційних візитів за кордон, а самі зробили 13 аналогічних прийомів.

За словами Вікторії Гомонець, активна робота ведеться у напрямку євроінтеграції. Наприклад, лучани відзначають День Європи, на який в минулому році завітало 7 іноземних делегацій.
Також управління міжнародного співробітництва та проектної діяльності організувало 4 дипломатичні прийоми за участю гостей з Австрії, Хорватії, Литви та представника НАТО.

Ще один напрям діяльності управління – участь у міжнародних проектах. Так, у рамках Програми транскордонного співробітництва «Польща-Білорусь-Україна 2014-2020» у Луцьку реконструюють Вежу Чорторийських. За ще одним проектом відбудеться заміна системи освітлення на вулицях Рівненській та Конякіна. Крім того, там встановлять нові світлофори.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Торік представники Луцькради 11 разів бували за кордоном з офіційними візитами
28 лютий, 2018, 09:43