«Земля не може ділитися між депутатами», - Юлія Вусенко

«Земля не може ділитися між депутатами», - Юлія Вусенко
Депутат Луцької міської ради, член фракції "Самопоміч" Юлія Вусенко закликала колег, які відмовляються зняти із розгляду питання, що охрестили «дерибаном» землі, схаменутися.

Про це йшлося під час сесії Луцькради 28 лютого.

Перед виступом Вусенко із трибуни виступав Сергій Була, який заявив свою непричетність до ділянки. Опісля Юлія Вусенко зауважила, що ще існує механізм зняття питання із розгляду за зверненням заявника.

«Ми можемо закликати представника «Житлового кварталу» (фірма, якій хочуть передати землю, - ред.) і поговорити, що реально земельна ділянка не має їх належати на правах оренди, тільки тому, що вони так хочуть», - додала депутат.

«Земля не може ділитися між депутатами», - вважає Вусенко. Мовляв, не можна зухвало дерибанити землю, створити більшість і просто усміхатися, бо меншість нічого не може вдіяти. Вусенко зауважила, що людям набридла така ситуація у місті.

«Мені соромно ходити по вулицях і пояснювати, чому так відбувається у міській раді… це ненормально, земля не для того аби брати і роздавати її один одному. Бо ви до влади дорвалися», - додала Вусенко. Мовляв, людям урізають городи, бо треба землі для атовців, а тим часом фірми пов'язані із депутатами відхапують величезні ділянки.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Що за "Житловий квартал"? Звідки "ноги ростуть"?
Відповісти
Ноги ростуть так як у Егоїста
Відповісти