Депутат пояснив, чому не можна «дарувати» фірмам ділянки у Луцьку

Депутат пояснив, чому не можна «дарувати» фірмам ділянки у Луцьку
Депутат Микола Федік вважає, що якби земельні ділянки у Луцьку реалізовували за їх реальними цінами, то можна було б купити квартир більше, ніж кількість отриманих від забудовників гарантійних листів, на яких нині спекулює міська влада.

Про це йшлося під час сесії 28 лютого.

Під час суперечок щодо земельних ділянок для ТОВ «ЖИТЛОВИЙ КВАТАЛ» депутат-укропівець Ігор Поліщук сказав, що у міськраді є 14 гарантійних листів на квартири від забудовників. Їх отримали завдяки здачі землі.

Натомість депутат Микола Федік каже, що враховуючи вартість ділянок у Луцьку, за умови їхньої реалізацію коштів б вистачило на значно більшу кількість квартир.

«Все це, що відбувається у залі Луцької міської ради є прямим наслідком того, що на пленарне засідання виносяться відверті проекти рішення про дерибан майна, а саме дерибан землі», - сказав Федік.

Депутат зауважив, що за минулу каденцію не пам’ятає питань, на яких би так відверто спекулювали. Мовляв, якщо розібратися в вартості землі, то за кошти від її реалізації вдалося б купити значно більше квартир, ніж зараз є гарантійних листів.

«Ми цього не рахуємо, ми спекулюємо гарантійними листами», - каже Федік. Опісля депутат додав, що якщо з питаннями все гаразд, то можна його зараз зняти, дорозглянути, здійснити виїзне засідання комісії, аби не виникало жодних питань.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Депутат пояснив, чому не можна «дарувати» фірмам ділянки у Луцьку
28 лютий, 2018, 11:23