Крик під музику: у Луцькраді депутати перекрикують колонки

Крик під музику: у Луцькраді депутати перекрикують колонки
Сесія Луцькради триває під звуки гучної музики, яка лунає їз колонки встановленої у залі. Попри вимоги низки депутатів оголосити перерву, секретар Григорій Пустовіт продовжує вести засідання

Про це йшлося під час засідання сесії Луцькради 28 лютого.

Після чергової спроби розпочати сесійне засідання депутат Павло Данильчук вчергове у мікрофон попросив зняти питання з розгляду сесії. Натомість секретар міської ради Григорій Пустовіт каже, що вже оголошено розгляд 81-го питання порядку денного.

«У вас є своя позиція, є депутати, які мають іншу позицію», - каже секретар. Мовляв, треба розглянути 81-питання, а потім знову повернутися до формування порядку денного. Пустовіт зауважив, що теж був в опозиції, але попри те не «кидав зошити» і «не зривав сесії».

«Такі правила – більшість приймає рішення», - наголосив Пустовіт. Натомість депутат Микола Федік зауважив, що обранці громади пропонували компроміс – зняти питання на дорозгляд. Проте до їхньої позиції не прислухалися.

Ігор Поліщук почав доповідати проект рішення стосовно скверу на розі проспекту Грушевського та вулиці Стрілецької, однак Данильчук знову голосно увімкнув музику.

Відтак, доповідач і секретар міськради перекрикували музику. Але вперто продовжували розглядати питання скверу. «Я чув фактично 2 слова доповідача по питанню. Вважаю, що сесія в такому форматі працювати не може. Я вас прошу - оголосіть перерву і сядемо з стіл переговорів», - сказав Тарас Шляхтич. Він закликав оголосити перерву та розпочати діалог, адже неможливо зорієнтуватися в жодному питанні.

Депутат Андрій Козюра додав, що вважає за доцільним таки оголошувати перерву, адже в такій обстановці працювати неможливо. Однак наразі робота триває – проект рішення поставили на голосування.

Станом на 14:55 розгляд питання тимчасово припинили та оголосили перерву.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чим гірше-тим краще. В каламутній воді краще рибку ловити. Чим більше таких "активістів" тим швидше розвалиться Україна. Мій особисто прогноз -це трапиться в кінці 2018 року, або першій половині 2019. Аргументація: фактор №1-пройдуть вибори президента РФ(в Путіна розвязані рукі),, №2-"добра" традиція вирішувати долю кандидатів в президенти на "майданах", фактор №3-технічний дефолт-Україна повинна сплатити шалені гроши (в 2018 - $4,5 млрд, а в 2019 более $7 млрд, ) тільки за обслуговування зовнішнього боргу, фактор №4-чергове підняття цін на комунальні послуги (відповідно до вимог МВФ), фактор №5 (містичний)-різкі рухи на політичній арені після Олімпійських игор(для прикладу-Російсько-Грузинська війна в 2008 році)-але це "чорний гумор"
Відповісти