У Луцьку – найдорожча в Україні реклама

У Луцьку – найдорожча в Україні реклама
Вартість розміщення зовнішньої реклами у Луцьку більша, ніж у містах-мільйонниках.

Про це йшлося 28 лютого під час круглого столу за участю представників ГО «Центр розвитку урядування» та представників рекламної сфери.

Так, максимальний тариф у Луцьку становить 7139 грн., тоді як у Львові – 6885 грн., Харкові – 4212 грн., Дніпрі – 1139 грн., Одесі – 1440 грн.

Голова Асоціації рекламістів Волині Сергій Ковальчук назвав встановлення таких цін рейдерством та сказав, що не розуміє, звідки взялись ці цифри. «Наш бізнес скоро треба буде заносити у Червону книгу, щоб його захистити якось. Наш бізнес приречений на провал», – зазначив Ковальчук.

Він висловив переконання, що за словами про наповнення бюджету внаслідок зростання цін ховається щось зовсім інше: рекламний бізнес або перейде у комунальну власність, або під вплив певних політичних партій.

Він закликав депутатів Луцької міської ради звернути увагу, що ще вчора вони заявляли про розвиток бізнесу, а вже сьогодні самі руйнують його. «Прошу стати на захист бізнесу, бо це не тільки рекламістів стосується, а й усіх підприємців, які хочуть замовити рекламу», – додав він.

Очільник Української асоціації візуальної індустрії Світлана Свирида зауважила, що від підвищення цін в першу чергу постраждає бізнес, адже саме інтереси підприємців-замовників реклами постраждають у першу чергу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.