У Луцьку презентують аудіопутівник для незрячих

У Луцьку презентують аудіопутівник для незрячих
У Луцьку презентують путівник «Луцьк. Прогулянки містом» в аудіоформаті. Захід відбудеться в межах проекту «Луцьк у долонях» та видань студії друку шрифтом Брайля «Braille studio».

Про це повідомляє голова ГО «Генерація успішної дії» Віталій Ткачук.

У четвер, 1 березня 2018 року, о 13.00 в книгарні Волинської обласної друкарні, що за адресою: м. Луцьк просп. Волі, 27 (вхід зі сторони вулиці Сенатора) відбудеться презентація путівника Катерини Теліпської (Мойсіюк) «Луцьк. Прогулянки містом» в аудіо форматі. Власне аудіозапис туристичного путівника, підготовлений СІД Медіа Груп, допоможе ознайомитися з інформацією про місто людям із порушеннями зору, які не володіють шрифтом Брайля, людям, які мають розлади читання (дислексію), людям похилого віку, школярам, студентам, туристам.

Реалізація проекту «Луцьк у долонях» спрямована на вирішення питань інформаційної доступності для людей з порушеннями зору, а також допоможе їм зорієнтуватися у місті Луцьку, вирішувати культурно-просвітницькі завдання, знайомлячи людей різного віку та з різних куточків України з історією і сучасністю міста Луцька.

 Нагадаємо, що проект «Луцьк у долонях», який реалізовує Braille studio, став переможцем конкурсу громадських ініціатив, оголошений Луцькою міською радою 2017 року. В межах даного проекту студією друку шрифтом Брайля «Braille studio» спільно з ПРАТ «Волинська обласна друкарня» видано рельєфно-крапковим шрифтом Брайля туристичний путівник авторства Катерини Мойсіюк «Луцьк – прогулянки містом» накладом 30 примірників. У книзі окрім, власне, шрифту Брайля можна побачити й три рельєфно-графічні зображення видатних архітектурно-історичних пам'яток м. Луцька.

Акредитація за телефоном: 050-223-22-64 Віталій Ткачук

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку презентують аудіопутівник для незрячих
01 березень, 2018, 09:36