Європейські експерти вчили працювати волинських прикордонників

Європейські експерти вчили працювати волинських прикордонників
Працівники «Ягодина» пройшли спеціальні тренінги для прикордонників у сфері перевірки документів.

Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України.

До занять, які проводились в рамках реалізації проекту міжнародної технічної допомоги Європейського Союзу TWINNING «Підтримка Державної прикордонної служби України у подальшому запровадженні принципів інтегрованого управління кордонами» залучались спеціалісти вище зазначених прикордонних відділів. У ході занять прикордонники мали можливість ознайомитись із досвідом своїх колег із Литви, Німеччини та Польщі. Експерти Євросоюзу ознайомили інспекторів із зразками паспортних документів країн ЄС, способами їх виготовлення та технічного захисту, а також із основними видами підробок паспортів та візових етикеток.

Під час практичних занять, прикордонники досліджували надані паспорти та виявляли серед них підроблені. За результатом експертного дослідження отриманого документа кожен учасник тренінгу звітувався перед групою по виявленим підробкам, а обговорення результатів роботи фахівців виносилося на загальне обговорення.

Під час тренінгу,охоронці кордону України продемонстрували високий рівень підготовки та знань, а по його завершенню всі учасники отримають відповідні сертифікати.

Крім того, реалізуючи програму співробітництва між Держприкордонслужбою та Представництвом ЄС в Україні підрозділи Луцького загону відвідали представники Латвійської Республіки. Цей візит відбувся у рамках започаткування проекту «Підтримка розробки комплексного плану інтегрованого управління кордонами для України».

Іноземна делегація, до якої ввійшли європейські експерти Ян Барановський та Раймондс Дейхманіс, побувала у відділі «Рівне», в пункті пропуску «Ягодин» та консультативному пункті «Дорогуськ».

Саме під час перебування в підрозділах охорони державного кордону представники делегації мали змогу практично ознайомитись з роботою українських прикордонників та обговорили питання щодо вдосконалення системи охорони державного кордону.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Волинські прикордонники вчили європейських експертів як працюючи на офіційну ставку мати у власності кілька земельних ділянок, 5 автомобілів, 2 квартири, і мільйон готівкою.
Відповісти
Останні новини
Європейські експерти вчили працювати волинських прикордонників
01 березень, 2018, 09:56