Куди піти у вихідні в Луцьку: 2-4 березня

Куди піти у вихідні в Луцьку: 2-4 березня
На вихідних у Луцьку постійно відбувається багато заходів, які можна відвідати з коханими, друзями або родиною, аби повеселитись, дізнатись щось нове та просто відпочити.

Інформаційне агентство ВолиньPost підготувало для вас підбірку заходів, які допоможуть «перезарядити батарейки» після робочого тижня.

До уваги організаторів масових заходів у Луцьку! Якщо вас не вказали в цьому переліку, будь ласка, надішліть інформацію на пошту [email protected].

П’ятниця, 2 березня

Подія: «English Speaking Club»
Тип заходу: англомовна зустріч
Місце: Градний узвіз, 5
Початок: 17:00
Що обіцяють: заняття англомовного клубу, яке відбувається у Молодіжному центрі Волині. Організовує зустріч – Алісон Стонер, волонтерка Корпусу Миру. Цей клуб призначений для людей різного віку, які мають базовий / середній рівень розмовної англійської мови та бажають практикувати свою англійську. Під час занять у англомовному клубі учасники грають у ігри, спілкуються англійською та обговорюють новини, події та весело проводять час. Щоб потрапити на зустрічя, треба зареєструватись.

Подія: «Нестерпні люди або Наречений з Єрусалиму»
Тип заходу: вистава
Місце: Волинський обласний академічний музично-драматичний театр імені Тараса Шевченка
Початок: 18:00
Що обіцяють: майже комедія без антракту

Подія: Модернізм: архітектура Луцька і графічний дизайн
Тип заходу: лекції
Місце: Innerspace. Простір для роботи, творчості та відпочинку
Початок: 18:30
Що обіцяють:
Лекція №1. Модернізм: архітектура Луцька (Олександр Котис)
Забудова Луцька 1930-х була модною і сучасною. Архітектори реалізовували європейські містобудівні тенденції, які значною мірою задав німецький рух Bauhaus. В той же час явище модернізму є значно ширшим та проявилося в забудові і пізніші періоди. Під час лекції - про окремі споруди і урбаністичні проекти довоєнного Луцька, радянський модернізм 1960-х і вплив на подальшу архітектуру міста.
Лекція №2. Модернізм: графічний дизайн (Кирило Ткачов)
Від футуризму до швейцарської школи. Логіка, функціональність, раціональність у графічному дизайні.
Вхід вільний.

Подія: концерт гурту «Друга Ріка»
Місце: РЦ «Промінь»
Початок: 19:00
Що обіцяють: Музиканти презентуватимуть свій новий альбом «Піраміда». Це дев’ять самобутніх треків, що складаються разом у єдину лінію з довершеним сюжетом; музична добірка, яка трек за треком розкриває та пояснює сприйняття світу зрілою людиною, а також найкращі пісні «Друга Ріка» за всі роки існування.


Подія: GARAGE cover paty
Тип заходу: концерт
Місце: фотостудія KoKoN (Мельнична вулиця, 13)
Початок: 19:00
Що обіцяють: Кавер-вечірка від GARAGE musical alternative school. В програмі: виступи учнів GARAGE з каверами на відомі хіти. По завершенню концерту disco after paty.


Подія: «Lutsk Fashion Weekend»
Тип заходу: показ мод
Місце: «Opera Dance Club & Karaoke Restaurant. Lutsk»
Початок: 19:30
Що обіцяють: У програмі:
- покази мод – тренди весни 2018 року
- театралізовані дійства від учнів школи моделей «Grace Model House»;
- розкриття секретів краси успішних жінок.
Як обіцяють організатори, на завершення чекає запальна Salsa afterparty від Salsa Lutsk. Ведучі вечора Анна Тріль та Павло Луцака. Офіційний фотограф Олег Черненко.


Подія: вечір джазу
Місце: «ЛучеSk-паб»
Початок: 20:00

Подія: «Десь по світу»
Тип заходу: туристично-розважальна вечірка
Місце: Пивний клуб «Оболонь» («Кораблик»)
Початок: 21:30
Що обіцяють: Штурман Славко Мазурок та боцман Річік втілюватимуть вже сьому серію «Десь по світу» в цю п'ятницю. Мова йде про «географічну» забаву. Після вечірки будуть ще танці від Тіми


Субота, 3 березня

Подія: зустріч з Артуром Кочаряном
Місце: вул.Паркова, 5 (InnerSpace)
Початок: 12:00
Що обіцяють: відкрита зустріч майбутніх засновників шкіл, освітян і активних батьків з речником з академічних питань мережі інноваційних шкіл ThinkGlobal Артуром Кочаряном.
Програма зустрічі:
12:00 - 13:00 Нові освітні парадигми
13:00 - 14:00 Особливості навчання у ThinkGlоbal
14:15 - 14:30 Кава-пауза
14:15 - 15:00 Перспективи та можливості відкриття школи ThinkGlobal у Луцьку вже з 1 вересня. Участь безкоштовна.
Попередня реєстрація обов'язкова: https://goo.gl/52FSYH

Подія: Відкритий чемпіонат Волинської області з кікбоксингу ВАКО
Місце: Волинський боксерський клуб олімпійського резерву, пр-т Відродження, 22А
Початок: 15:00

Подія: Обговорення на тему: "Започаткування вальдорфських класів"
Місце: Innerspace. Простір для роботи, творчості та відпочинку
Початок: 16:00
Що обіцяють: Лучан, які цікавляться вальдорфською педагогікою, і прагнуть, аби їхня дитина навчалася за вальдорфською педагогічною методикою, кличуть на зустріч із вчителями.
Під час зустрічі йтиметься:
- про готовність дітей до школи;
- відповідність навчального процесу віковим особливостям дітей;
- можливість започаткувати вальдорфські класи у Луцьку.
Вхід вільний.

Подія: Культурні проекти та ініціативи: зустріч з Дмитром Безвербним
Місце: Молодіжний центр Волині, вул. Градний Узвіз, 5
Початок: 17:00
Що обіцяють: зустріч, під час якої твоє бачення про сучасниий культурний простір повернеться на 180 градусів. Актор театру ГаРмИдЕр Дмитро Безвербний, який до речі є захоплюючим і цікавим оповідачем, із радістю розповість про сучасні культурні ініцітиви та покаже можливості, які він створює для молоді і суспільства загалом.

Неділя, 4 березня

Подія: «Лускунчик»
Тип заходу: вистава
Місце: Волинський академічний обласний театр ляльок
Початок: 12:00
Що обіцяють: вистава для дітей з 6-ти років тривалістю 1 год. 15 хв., з антрактом

Подія: «Бременські музиканти»
Тип заходу: вистава
Місце: Волинський обласний академічний музично-драматичний театр імені Тараса Шевченка
Початок: 12:00
Що обіцяють: музична казка для дітей на дві дії

Подія: «Казки Ж»
Тип заходу: форум-спектакль
Місце: коворкінг-центр «А-В HUB», приміщення бібліотеки СНУ імені Лесі Українки на 5-му поверсі
Початок: 17:00
Що обіцяють: У цьому форум-спектаклі, який було створено за підтримки «Українського жіночого фонду» і «Корпорації щастя», розмова із залом є важливішою за гру на сцені. Актриси розігрують лише частину історій казкових героїнь, а розплутувати клубок проблем охоче беруться глядачки, також постаючи в тих чи інших ролях. Навіть умовний поділ на сцену і зал зникає. У атмосфері, побудованій на відвертості, довірі, приправленій жартами та самоіронією, учасниці шукають вихід з тієї чи іншої ситуації, що склалася із Попелюшкою, Принцесою, Сніговою королевою чи Білосніжкою.

Організаційний внесок: 50 грн. Кількість учасниць дуже обмежена! Обов’язкове попереднє бронювання місць за номером: 066-672-61-22

Подія: допрем'єрний показ фільму «Іній»
Місце: «Adrenalin»
Початок: 17:00
Що обіцяють: допрем'єрний показ фільму «Іній» – французько-литовсько-української драми про шлях пари з Литви на схід України, в зону бойових дій. За сюжетом, хлопець Рокаш не планував поїздку додому цієї зими. Однак, друг попросив його привезти деякі речі у зону проведення АТО.

Рокаш бере свою дівчину Інгу і разом з нею їде на Схід. Пара постійно свариться, що приводить до зради Інги. Однак, проблеми стосунків персонажів опиняються на задньому плані, коли по приїзді вони бачать не просто АТО, а справжню війну.

Перед допрем'єрним показом у Луцьку в неділю, 4 березня, відбудеться прес-конференція за участі продюсера стрічки Андрія Ящишина, полковника Збройних сил України Миколи Цибулька, який зіграв одного з яскравих персонажів фільму, а також підполковника Олексія Мазепи, за сприяння якого вдалося зняти стрічку безпосередньо біля зони проведення бойових дій, що зробило фільм більш справжнім.

Прес-конференція відбудеться у великій залі кінокомплексу «Adrenalin» о 16:30. Допрем'єрний показ фільму почнеться у 17:00 у синій залі кінокомплексу.

Подія: «Індія. В пошуках екзотики і духовності»
Тип заходу: розмова з Христиною Губською
Місце: книгарня «Є»
Початок: 18:00
Що обіцяють: розмова в рамках мережевого проекту «Мандри» із Христиною Губською, яка здійснила кількатижневу мандрівку Індією.
Інструктор з йоги провела в Індії декілька тижнів у пошуках екзотики і глибокої духовності. Дівчина шукала витоки великої йоги, знайомилася з культурою і смаками Індії. Свої враження, нові досвіди проілюструє фотографіями. Також поділиться інформацією про перельоти, витрати та інше, щоб ваша подорож була безпечною і комфортною. Вхід вільний.

Подія: концерт Tayanna
Місце: РЦ «Промінь»
Початок: 19:00
Що обіцяють: концерт фіналістки нацвідбору на Євробачення-2018. Tayanna виконає улюблені пісні шанувальників з альбому «Тримай мене». Також обіцяє запалити зал своєю новою піснею «Леля» з котрою і вийшла у фінал нацвідбору.

Подія: свято краси та жіночності
Тип заходу: показ мод
Місце: ТРЦ «ПортCity»
Початок: 19:30
Що обіцяють: Протягом лютого дівчата, які мріть стати моделями публікували свої фото в інстаграмі для участі у великому проекті від ТРЦ «ПортCity» та клубу MZM.

О 10:30 3 березня журі обере двадцять дівчат, які протягом двох днів матимуть інтенсивну навчальну програму. По завершенню першого дня у фінал пройде десять учасниць.

Грандіозне шоу відбудеться 4 березня о 19:30, серед дівчат оберуть переможницю, яка стане обличчям журналу MZM. Тож усіх запрошують на свято краси, аби підтримати тих, хто намагається здійснити свою мрію й стати моделлю.

Під час навчання фотографуватиме дівчат Анастасія Альошина, яка розповість, як правильно позувати, аби світлини були ідеальними. Курс візажу від Simona’s school забезпечить потрібну знання, аби виглядати природньо та ефектно водночас. Увесь процес навчання фільмуватиме Stanislav Bud. Про стиль розповідатиме Василина Дудник, а як правильно харчуватись навчить дієтолог Анастасія Фатехова. Звісно, мистецтву дефіле дівчата вчитимуться у команди клубу MZM. Окрім того, в цей день у магазині одягу від Андре Тана відбуватиметься презентація його колекції для пишних та розкішних за участю фіналістки шоу на телеканалі 1+1 «Модель XL» - Ріми Пенджієвої. Тож й відома модель виступить під час свята у «ПортCity».

Подія: концерт рок-гурту «Yeganov Project»
Місце: Пивний клуб «Оболонь» («Кораблик»)
Початок: 21:30
Що обіцяють: Гурт «Yeganov Project» гратиме на чолі з легендарним музикантом Віталієм Єгановим. Компанію йому складуть не менш відомі Микола Кобак і Роман Мойсеюк. Хлопці заграють як вже знайомі пісні, так і ті, які звучатимуть вперше.



2-4 березня. КІНО

Фільм: «Червоний горобець»
Жанр: трилер
Місце: «Premier City»
Початок: 11:00; 13:45; 16:30; 19:15; 22:00
Про що фільм?
«Червоний горобець» з Дженніфер Лоуренс у головній ролі.
Домініку Єгорову (Дженніфер Лоуренс) проти її волі вербують до російської секретної служби у якості «горобця» - професйної звабниці. Домініка вчиться використовувати своє тіло в якості зброї, але прагне зберегти почуття власної гідності під час проходження цього принизливого вишколу. Перетворившись на знаряддя несправедливої системи, вона стає одним з найцінніших агентів секретної програми. Її першою ціллю є Нат Неш (Джоел Едгертон), офіцер ЦРУ, відповідальний за проникнення американських «кротів» до російської розвідки. Між двома молодими людьми зав’язуються складні стосунки - переплетіння взаємного потягу та омани, які ставлять під загрозу їхню кар’єру, світогляд та безпеку обох держав. Фільм знято за романом колишнього офіцера ЦРУ Джейсона Меттьюза «Червоний горобець». Чергова поява Дженніфер Лоуренс у фільмі режисера Френсіса Лоуренса (після «Голодних Ігор»).


Фільм: «Чорна Пантера»
Жанр: фантастика, бойовик, пригоди
Місце: «Premier City»
Початок: 12:00; 19:00
Про що фільм? Молодий африканський принц має захистити свій народ від ворогів, які розривають країну як ззовні, так і зсередини. Настав час одягнути костюм Чорної Пантери.


Фільм: «Сотка»
Жанр: комедія
Місце: «Premier City»
Початок: 13:00; 17:00; 19:30; 21:40
Про що фільм? До рук звичайного працівника супермаркету потрапляє незвичайний піджак, в кишені якого не закінчуються стодоларові купюри. Його життя стає яскравішим за новорічний салют: ресторани, тусівки, дорогі авто і… навіть зустріч з першим коханням. Але «шара» триватиме недовго, бо на піджак вже полюють його справжні господарі – серйозні хлопці.


Фільм: «Гноми вдома»
Жанр: мультфільм, сімейний
Місце: «Premier City»
Початок: 12:30; 16:10; 18:00
Про що фільм? Коли Хлої усвідомлює, що садові гноми у її будинку лише здаються неживими, вона стає перед вибором звичайного шкільного життя або захисту світу від істот з іншого виміру.


Фільм: «Погоня за ураганом»
Жанр: бойовик, трилер
Місце: «Premier City»
Початок: 10:20; 21:50
Про що фільм? Злочинці намагаються організувати пограбування століття – обчистити Монетний двір США, поки на регіон обрушується ураган, найвищої, п’ятої категорії.


Фільм: «Нічні ігри»
Жанр: жахи, бойовик, комедія, кримінал, детектив
Місце: «Premier City»
Початок: 14:50; 19:45;
Про що фільм? Макс та Енні щотижня влаштовують нічні ігри для друзів. Але одного разу Максів харизматичний брат Брукс організовує загадкову вечірку за участі підставних злочинців та федералів. Тож коли Брукса викрадають, усі вважають це частиною гри… Але коли шестеро гравців вирушають на пошук розгадки, вони починають усвідомлювати, що ані ця «гра», ані викрадення Брукса – не те, чим здаються. Протягом однієї хаотичної ночі друзі заплутуються ще більше, бо кожен крок веде до ще більш несподіваного повороту. Без правил, без підказок, без усвідомлення того, хто ж грає проти них. Це стане або їхньою найвеселішою пригодою, або …кінцем гри.


Фільм: «Секретне досьє»
Жанр: трилер, драма, біографія, історія
Місце: «Premier City»
Початок: 10:30; 17:10; 21:30
Про що фільм? До редакції Washington Post потрапляють секретні документи Міністерства оборони США. Газетярі розуміють – уряд приховував від народу достовірну інформацію про війну у В'єтнамі. Та опублікувавши матеріали, вони поставлять на карту власну кар'єру і безпеку. Чи зважаться журналісти відкрити доступ до правди?


Фільм: «Кораблики. Підняти якорі!»
Жанр: мультфільм
Місце: «Premier City»
Початок: 10:10; 14:20
Про що фільм? Відомий дітлахам маленький кораблик Еліас нарешті з’явиться на великих екранах! Знайомі за серіалом і наборами іграшок герої вирушають до нових пригод! Він мріє стати справжнім рятувальним човном! Одного разу у сильний шторм, почувши сигнал SOS, хоробрий човник миттю вирушає на допомогу! Він стає справжнім героєм і друзі пишаються ним. Але життя у Великому Порту насправді небезпечне, особливо вночі і у негоду...

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Куди піти у вихідні в Луцьку: 2-4 березня
02 березень, 2018, 10:27