Ви не йдете з нами на розмову, – рекламісти до луцької влади

Ви не йдете з нами на розмову, – рекламісти до луцької влади
Представники рекламного бізнесу вимагають внести зміни у рішення виконкому про підвищення цін на рекламу на 49% або скасувати його взагалі.

Про це йшлося 1 березня під час круглого столу.

Власники рекламних засобів у місті заявили, що обґрунтування підняття тарифів, яке озвучили під час виконкому, не відповідає дійсності, є дезінформацією та обманом, а тому рішення підлягає негайному скасуванню. Вони звернулися до влади, щоб та врегулювала ситуацію.

Натомість заступник міського голови Олександр Рачков крайніми назвав самих «рекламщиків», мовляв рівень інфляції, який також вплинув на кінцевий тариф, передбачений законодавством та договором, який вони самі ж підписували, а отже, погодились на їх сплату. Також вони буцімто мали б наперед розраховувати ризики для бізнесу, перш ніж розпочинати роботу у цій сфері.

Рачков анонсував, що поповнювати бюджет будуть не тільки за рахунок реклами, а й завдяки підвищенню вартості орендної плати за земельні ділянки.

Голова Української асоціації візуалізації індустрії Світлана Свирида сказала, що дії влади – це «реальна смерть». «Ви не йдете з нами на розмову. Ви диктуєте нам своє. Ми теж будемо диктувати», – сказала вона.

«Вчора в міській раді ми намагались відстояти гектар землі, але не змогли. Який може бути конструктив, якщо навіть «махач» не зміг їх зупинити. Я не хочу, щоб ця команда узурпувала все в Луцьку», – сказав експерт «Волинського центру розвитку урядування» Юрій Моклиця.

Інший експерт організації Тарас Яковлев наголосив, що не буде поповнення бюджету, адже люди не будуть платити такі гроші. Він попросив назвати підстави, на яких ухвалили таке рішення, однак відповіді не почув.

Виникла суперечка між представниками міськради і бізнесу. Перші запевняли, що при ухваленні рішення врахували думку замовників реклами, а другі – що ні. Також бізнесмени заявили, що будуть відмовлятись від реклами на білбордах, адже це надто дорого.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ніхто ні від чого відмовлятися не буде !!!
Просто той "кеш", що йшов у кАрмАни, тепер піде на рахунки міськради.
Відповісти
Рекламщикі знахабніли, платили 10 копійок а отримували рубль. Тепер плачуть.
Відповісти
Підняття тарифів двічі на протязі двох місяців в 2,7 рази - це перебор!!! Хто ж витягне такі тарифи? А в бюджет попаде мізер. Заберуть борди і позавішують своїм Фондом як соціальною рекламою... тобто безкоштовно.
Відповісти
20 тисяч гривень я заробив для Луцька у минулому році. Навіть в ті місяці, коли був не зайнятий - все рівно платив в казну.
А ти, коментатор, критикуючий все і противник всього, що ти зробив для міста? Скільки податку сплатив? Скільком людям дав роботу? Скільком товарам допоміг продатись? Скільком бізнесам поміг відкритись?
Відповісти
Останні новини
Ви не йдете з нами на розмову, – рекламісти до луцької влади
01 березень, 2018, 15:37