На Волині у пожежі загинула пенсіонерка

На Волині у пожежі загинула пенсіонерка
На Волині рятувальники ліквідували 5 пожеж, де здебільшого горіли житлові будинки.

Так, повідомлення про пожежу надійшло до рятувальників 28 лютого о 01:15. В селі Мшанець Любомльського району горів дерев’яний житловий будинок, – повідомляють у прес-службі УДСНС Волині.

Зазначається, що під час гасіння пожежі було виявлено тіло пенсіонерки 1931 року народження. Ймовірна причина пожежі - встановлюється.

Крім того, в селі Радовичі Іваничівського району горів дерев’яний обмурований цеглою житловий будинок. Ймовірна причина пожежі - коротке замикання електромережі.

Того ж дня, о 04:58 в селі Княгининок Луцького району спалахнув дерев’яний житловий будинок. За 13 хвилини на допомогу прибули працівники 2-ї державної пожежно-рятувальної частини та частини спеціальної пожежної техніки міста Луцька, які о 06:11 загасили вогонь. Ймовірна причина пожежі - несправність пічного опалення.

Також о 09:34 у селі Житнівка Камінь-Каширського району трапилась пожежа в дерев’яній господарській будівлі в комплексі з гаражем. Ймовірна причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації кормозапарника.

А 1 березня о 02:22 в селі Тур Ратнівського району виникло загорання в дерев’яному житловому будинку. Причина пожежі – встановлюється.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині у пожежі загинула пенсіонерка
01 березень, 2018, 15:38