Юні футболісти з Луцька привезли приз із міжнародних змагань. ФОТО

Юні футболісти з Луцька привезли приз із міжнародних змагань. ФОТО
Футбольна команда ДЮСШ №2-«Крошу» взяла участь у Міжнародному турнірі з футболу «Riga Cup-2018» U-12, що відбувся з 16 по 18 лютого в місті Рига, Латвія.

На турнір з’їхались 12-ти річні діти з різних країн: Литва, Латвія, Норвегія, Фінляндія, Україна та інші, - повідомили в прес-службі команди.

Склад команди ДЮСШ №2–«Крошу»: Арсеній Клепак (воротар), Олексій Сегейда (воротар), Богдан Парфенюк (захисник), Марк Шевчик (захисник), Вадим Поліщук (захисник), Максим Романчук (захисник), Денис Гонта (захисник), Станіслав Пасічник (захисник), Владислав Осипчук (захисник), Максим Яценюк (нападник), Михайло Хомич (нападник), Ілля Гладишкевич (нападник), Владислав Кальчук (нападник), Назарій Серський (нападник), Павло Ребров (нападник), Максим Вертей (нападник), Максим Петрук (нападник) та Ілля Березнюк (нападник).

Тренер-викладач: Михайло Мельник.

Директор ДЮСШ №2 Валерій Панчук очолював делегацію і поділився враженнями від змагань: «Перший день змагань наша команда почала впевнено та з рахунком 5:0 розгромила місцеву «Сконто академію». Голи забили: Кальчук Владислав – 2, Серський Назар - 1, Хомич Михайло - 1, Яценюк Максим – 1.

Другу гру також почали із впевненого наступу та грали дуже непогано, вигравши з рахунком 3:0 у Литовської команди. Голи забили: Шевчик Марк – 1, Кондратюк Роман – 1, Хомич Михайло – 1».

Наступний день видався для лучан не дуже вдалим. Команда ДЮСШ №2–«Крошу» грала з норвежцями та фінали і обидва матчі закінчилися з рахунком 1:1, і лучанам не вистачило одного гола, щоб зайняти другу сходинку п’єдесталу.

Валерій Панчук підсумовує: «Загалом наша команда виступила і виглядала дуже непогано. Були деякі моменти, за які ми поплатились голами з вини нашої команди. Висловлюю подяку старшому тренеру-викладачу Михайлу Мельнику. Це дійсно тренер, який робить футбольну команду із тих дітей, які приходять до нашої школи. Ми приймаємо усіх охочих займатись футболом, а не відбираємо талановитих дітей, як роблять футбольні клуби».

«Ми в першу чергу розвиваємо масовий спорт, адже саме завдяки масовому спорту формується здорова і міцна нація. Наш воротар Сегейда Олексій отримав приз за кращого воротаря чемпіонату. Особлива подяка від адміністрації ДЮСШ №2, дітей, тренерського складу, батьків Славоміру Качмареку та Олександру Шаварському за організацію цієї поїздки, яка би не відбулася без їх підтримки, а також наші майбутні перемоги», - сказав тренер.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Юні футболісти з Луцька привезли приз із міжнародних змагань. ФОТО
02 березень, 2018, 12:08