Луцький будівельник назвав зарплати підлеглих та скільки квартир здав за рік

Луцький будівельник назвав зарплати підлеглих та скільки квартир здав за рік
Керівник ПрАТ «Луцьксантехмонтаж» Ігор Чорнуха підбив підсумки діяльності товариства за минулий рік.

Про це він розповів в інтерв’ю Інформаційному агентству ВолиньPost.

За словами Ігоря Чорнухи, рік був успішний, бо все заплановане вдалось виконати вчасно. На підприємстві збільшилась кількість працівників та становить більше 700, виросла середня заробітна плата з 7000 грн. у 2016 році до 9300 грн. у 2017 році, а в грудні 2017 року вже становила більше 11000 грн.

«Ми здали три будинки, а це близько 300 квартир, 20 тисяч квадратних метрів. Це два будинки на проспекті Перемоги у ЖК «Тріумф» та один на Арцеулова в ЖК «Оберіг». Це не просто побудовані споруди, а будинки здані в експлуатацію з інфраструктурою, благоустроєм, де є акт готовності і є сертифікат про завершення будівництва. Я не говорю про недобудовані об’єкти, я говорю про абсолютно готовий продукт.

Також на різних етапах будівництва знаходиться близько десяти будинків в різних районах міста Луцька та Ковеля, що гарантує хороший вибір житла для клієнтів та рівномірну зайнятість для працівників підприємства», - сказав забудовник.

До слова, «Луцьксантехмонтаж № 536» збудував минулого року Будинок правосуддя та долучився до реконструкції доріжок у Центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ В ІНТЕРВ’Ю З ІГОРЕМ ЧОРНУХОЮ

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Скільки би квартир не здавав Чернуха - вони з часом будуть придбані за кошти інвесторів. Тільки, на жаль, житлова черга в міській раді від того меншою не стає.Бо соціальне житло ніхто не фінансує і не будує. А в Чернухи - чистий бізнес !
Відповісти
Останні новини
Луцький будівельник назвав зарплати підлеглих та скільки квартир здав за рік
04 березень, 2018, 20:06