Нагородили бійців спецпідрозділу «Фантом», які повернулися із АТО

Нагородили бійців спецпідрозділу «Фантом», які повернулися із АТО
Працівники податкової міліції Волині Андрій Лагода та Денис Рудой, які несли службу у спецпідрозділі «Фантом», повернулися після чергової ротації із зони АТО.

Про це інформує оперативне управління ГУ ДФС у Волинській області.

Волиняни – «фантомівці» разом зі своїми колегами з інших правоохоронних органів у складі зведених мобільних груп контролювали лінію розмежування на Сході України.

За проявлену мужність та професіоналізм керівництво ГУ ДФС у Волинській області та податкової міліції Волині оголосили подяку двом офіцерам –«фантомівцям» та нагородили їх цінними подарунками, а колеги бажали швидкої адаптації до мирних умов та нових професійних здобутків.

Нагадаємо, що протидія контрабанді та фальсифікату є одним із першочергових завдань «фантомівців». Завдяки їх пильності та мужності на територію України не потрапляють масштабні партії контрабандних товарів.

Довідково:

Спецпідрозділ «Фантом» створено наприкінці січня 2015 року для врегулювання складної ситуації з переміщенням товарів з тимчасово неконтрольованій території. Від моменту створення службу у цьому підрозділ несли службу 21 працівник податкової міліції області. До чергової ротації готуються ще 6 працівників податкової міліції Волині, які незабаром замінять своїх колег, котрі нині несуть службу на КПВВ в зоні АТО.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: АТО, Донецьк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Бажаю хлопцям успіхів у мирному житті! Слава Україні!
Відповісти
Останні новини
Нагородили бійців спецпідрозділу «Фантом», які повернулися із АТО
03 березень, 2018, 06:15