Ловили на мормишку, прикормлювали сухарями: на Волині - змагання рибалок

Ловили на мормишку, прикормлювали сухарями: на Волині - змагання рибалок
Закінчився останній місяць зими, усі чекали тепла, але весна зустріла холодом, однак, це стало прекрасною можливістю провести змагання з зимової риболовлі серед працівників Шацького національного природного парку.

Риболовля – захопливе і популярне заняття, а особливо в нашому озерному краї, цей вид відпочинку давно припав до душі багатьом людям, - йдеться в дописі на сторінці парку в Facebook.

Змагання відкрила директор Шацького НПП Марія Христецька, звернувшись до учасників з привітанням, побажанням добрих уловів та перемог.

Після ранкової реєстрації, оголошення умов та правил конкурсу розпочалися змагання, які тривали три години. Ловили на мормишку, наживляючи мотиля, прикормлювали, як зазвичай, сухарями.

В результаті визначили найкращих спортсменів-рибалок, переможців та призерів, а саме: в номінації за найменшу рибу переміг Микола Сінчук, за найбільшу - Віталій Турич, обидва переможці - учасники команди Лісівничої гідроекологічної лабораторії, котра посіла почесне друге місце. Третє місце дісталось Мельниківському лісництву, кубок завоювала команда відділу охорони ПЗФ.

Також судді зафіксували й індивідуальних призерів за найбільший улов: перше місце - Андрій Козак (відділ охорони ПЗФ), друге - Віталій Турич (відділ гідроекологічної лабораторії), третє - Микола Романюк (Мельниківське лісництво). Переможців нагородили призами, грамотами та медалями.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Ловили на мормишку, прикормлювали сухарями: на Волині - змагання рибалок
05 березень, 2018, 00:41