Влада міста боїться лучан, - депутат

Влада міста боїться лучан, - депутат
Депутат Луцької міської ради Алла Надточій вважає, що новий пропускний режим у раді - спроба влади "закритися" від людей.

Вона вважає встановлення турнікетів свідченням того, що «нова влада» боїться лучан, - йдеться в статті "Безпека чи страх перед людьми: що депутати кажуть про пропускний режим у мерії Луцька".

«Міська рада - це не є якийсь закритий об'єкт, куди треба по пропускній системі запускати, Львівська міська рада, ратуша, вона просто відкрита для всіх, навіть для туристів – ніхто не закривається. Те, що наша нова так звана влада на сьогоднішній день вже навіть закривається від людей, це просто рве всі шаблони», - каже депутат. На її думку, чиновники таким чином депутати та чиновник стають недоступними для громади.

«Для чого? Чому боятися людей? Хай прийде людина, якщо у неї є бажання сьогодні і зараз запитати чи вирішити якесь питання, чому треба чекати якихось незрозумілих прийомів?», - питає обраниця громади. Вона не розуміє, кого треба контролювати. Депутат також зауважила, що кошти на турнікети виділили лише у ході сесії 28 лютого, натомість встановили вже давно.

«У мене звернення до мешканці в Луцька – хай дивляться, кого вони обирають і для чого вони сюди відправляють цих депутатів, які не дають висловлювати свою думку», - підсумувала Надточій.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Прочитайте про умови заповнення вакансій на будь-яку посаду... Як до владних крісел просочується сірість, ексклюзивні негідники ?..
Відповісти
А чому б не боятись людей? Влада тимчасова, не вибрана громадою, а силоміць захоплена "самопризначена", не виконоуються рішення судів, ігноруються закони держави і місцевого самоврядування. Але турнікети ще нікого не захистили від гніву народного. Проти лома намає прийому. І проти вил немає.
Відповісти
Для кого ті турнікети? Тітушня всерівно допускається у зал коли потрібно Пустовіту і УКРОПівцям :)))
Відповісти
Останні новини
Влада міста боїться лучан, - депутат
05 березень, 2018, 01:13