У Луцьку відбулись спортивні змагання для батьків та дітей

У Луцьку відбулись спортивні змагання для батьків та дітей
В Луцьку відбувся фестиваль «Тато, мама, я – спортивна сім’я».

Про це повідомляє прес-служба Луцької міської ради.

В Луцьку в спортивному залі Луцького НВК «ЗОШ І-ІІ ступенів № 24 – технологічний ліцей» (вул. Станіславського, 52-а) комунальний заклад «Луцький міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Луцької міської ради» спільно з департаментом сім'ї, молоді та спорту Луцької міської ради та управлінням освіти Луцької міської ради організували і провели міський фестиваль «Тато, мама, я – спортивна сім’я».

Після урочистого відкриття Фестивалю заслужений тренер України з пауерліфтингу Олег Хом'як разом з майстром спорту України міжнародного класу, чемпіонкою світу та Європи з пауерліфтингу Оксаною Гронович розпочали спортивне свято підготовчою розминкою для учасників змагань.

В спортивному заході взяло участь 26 сімей. Усі діти з нетерпінням чекали, коли разом з татом і мамою зможуть випробувати свої сили, виконуючи естафети, демонструючи вольові якості, спритність і командну згуртованість. Не тільки діти, а й батьки старанно із молодечим запалом долали перешкоди.

Між естафетами глядачі насолоджувалися показовими виступами вихованців Волинської федерації козацького бойового мистецтва «Спас» під керівництвом тренера Сергія Гаврилюка. Також учасники та гості Фестивалю мали змогу подивитись спортивно-хореографічну композицію у виконанні вихованок федерації гімнастики Волині під керівництвом тренерів Тетяни Фігель і Наталії Данелюк та композицій із спортивної акробатики у виконанні вихованок обласної ДЮСШ під керівництвом тренерів Олени Кришпінович і Вероніки Пащук.

За підсумками всіх спортивних випробувань абсолютним переможцем цьогорічного міського Фестивалю, показавши найкращі результати стала спортивна сім'я Адамчуків (тато — Віталій Георгійович, мама — Ірина Миколаївна, син – Артур), яка представляла гімназію № 4.

Друге місце виборола сім’я Цьось (тато — Володимир Петрович, мама — Уляна Анатоліївна, син – Ренат) – представники КЗ «Луцький МЦФЗН «Спорт для всіх» («Одісей»).

Третє місце в сім’ї Нечипоруків (тато — Руслан Олегович, мама — Наталія Володимирівна, син – Орест), які представляли НВК № 10.

Ці три сім’ї будуть представляти наше місто на обласному фестивалі «Тато, мама, я – спортивна сім’я», який відбудеться 24 березня цього року в місті Нововолинську.

Переможці та призери змагань були нагороджені медалями, дипломами і подарунками від КЗ «Луцький МЦФЗН «Спорт для всіх», а всі учасники, незалежно від зайнятих місць, отримали солодкі подарунки від департаменту сім'ї, молоді та спорту Луцької міської ради.

І батьки, і діти отримали незабутні враження та масу позитивних емоцій від активно проведеного дозвілля у сімейному колі.

Організатори заходу висловлюють слова вдячності дирекції та вчителям фізичної культури навчально-виховного комплексу № 24 за співпрацю та всім хто активно допомагав у проведенні спортивного сімейного свята.

Вітаємо переможців та призерів Фестивалю і зичимо їм успішної підготовки та виступу на змаганнях обласного рівня!

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку відбулись спортивні змагання для батьків та дітей
05 березень, 2018, 13:57