У Луцьку працівника управління патрульної поліції зловили п’яним за кермом

У Луцьку працівника управління патрульної поліції зловили п’яним за кермом
У Луцьку на працівника управління патрульної поліції склали протокол за кермування напідпитку.

Пригода трапилась ще в середині лютого у центрі Луцька, а розголосу набула лише нині завдяки самооборонівцям, свідкам тих подій, – повідомляє Суспільне Волині.

На вулиці Винниченка, біля прокуратури, у п’ятницю пізно ввечері патрульні склали протокол на водія Mercedes за п’яне кермування.

«Це смуга для руху громадського транспорту. Патрульні побачили автомобіль, який рухався під знак. Вони, я впевнений, не знали, хто був за кермом. Було від нього чути різкий запах алкоголю, по вимові це було відчутно і по тому, як він поводився», – розповідає самооборонівець Олександр Ніколайчук.

За словами активіста, порушник на позашляховику виявився начальником автотранспортного господарства патрульної поліції.

«Він стверджував і відмовлявся проходити тест на освідування, відмовлявся їхати в наркодиспансер. Більше того, звучали такі фрази, які публічно висловлювати не можна, бо їх треба «запікувати», він казав: якщо ми будемо один одного «мочити», то ми нормальну Україну ніколи в житті не збудуємо, – розповідає Олександр Ніколайчук.

За словами колишнього патрульного Олексія Дмитрієва, начальник автотранспортного господарства Андрій Березюк працює на своєму робочому місці ще за часів ДАІ, де служив близько 20 років.

«Заходять отримувати пальне, а там є певний запах в кабінеті. Він їхав додому, вирішив зекономити пару гривень на таксі і думав, що через те, що він там працює, як в старій системі це було нормально, що коли свої, то їх не оформляють. Його така зверхня поведінка: мовляв, мало того, що ви мене зупинили, так ти ще й маєш наглість оформляти на мене протокол!» – розповідає він.

Поспілкуватись із самим Андрієм Березюком не вдалось. Чоловік нині на лікарняному. Про інцидент, фігурантом якого став їхній працівник у патрульній поліції повідомили наступне.

«Відразу був складений протокол за статтею 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення, всі матеріали справи направлені до суду, наразі цей працівник не виконує свої обов’язки. В управлінні триває службове розслідування», – розповіла речниця патрульної поліції Ольга Бузулук.

Чи продовжить працівник службу у патрульній поліції, залежить від рішення суду. Самооборонівці ж кажуть, що не дадуть спустити цю справу на гальмах.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Проявилась привичка справжнього мусора ,тільки жареним запахло ,зразу на лікарняний ,ще треба за такі лікарняні ,лікарів брати за одне місце ,бо теж обнагліли і кришують за взятки всяку алкашню .
Відповісти
А чому стільки мовчала самооборона ісамий їхній Ніколайчук напевно також хотіли збрити бабла того і стільки мовчали.
Відповісти
Ще інспектор Зайцев позволяє на своій Елантрі кататися за кермом під мухою як у Луцьку так і у Ковлі.
Відповісти
Гусарук ти слідуючий
Відповісти
Останні новини
У Луцьку працівника управління патрульної поліції зловили п’яним за кермом
05 березень, 2018, 17:15
В Україну йде потепління
05 березень, 2018, 17:07