В Україні знімають політичний трилер про Голодомор

В Україні знімають політичний трилер про Голодомор
У Києві розпочались зйомки фільму про Голодомор. Головний герой фільму - британський журналіст, який побував в Україні у 1933 році і потім, повернувшись на батьківщину, розповів всьому світу про жахи Голодомору.

Про це повідомляє «Кореспондент» з посиланням на «Сегодня».

У суботу, 3 березня, розпочалися зйомки історичного фільму Агнєшки Голланд про Голодомор. Фільм має робочу назву Гарет Джонс. Кінострічка за сценарієм Андреа Халупи знімається у спільній продукції України, Польщі та Великобританії, повідомляє Сегодня.

Відзначається, що головну роль виконує Джеймс Нортон. Ванесса Кірбі грає журналістку Аду Брукс. З українських акторів у проекті зайняті Яків Ткаченко (Припутні), Олег Драч (Незламна), Володимир Федорук, Анна Шайдюк, Анастасія Чала, Аліна Ковальська.

Зйомки пройдуть у Києві і Київській області, де будуть зняті сцени подорожі головного героя углиб Радянської України. А частина сцен, дія яких відбувається в Москві, буде знята в Харкові. Зйомки на території України триватимуть до 21 березня, а потім знімальна група переїде до Польщі і Шотландію, де продовжить роботу.

Гарет Джонс - британський журналіст, який побував в Україні в 1933 році і потім, повернувшись на батьківщину, розповів всьому світу про жахи Голодомору, приховуваного радянською владою.

За словами творців, Гарет Джонс буде політичним трилером.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
продемонструють наглосакси наші муки...
Відповісти
Останні новини
В Україні знімають політичний трилер про Голодомор
05 березень, 2018, 19:48