У центрі Києва жорстоко вбили хлопця. ФОТО. ВІДЕО

У центрі Києва жорстоко вбили хлопця. ФОТО. ВІДЕО
У центральному районі Києва невідомий напав на молодого чоловіка та штрикнув його ножем, у результаті чого потерпілий помер дорогою до лікарні.

Про це пише канал 24 із посиланням на Інформатор.

Інцидент стався о 10 ранку на вулиці Лютеранській, 30, у дворі біля елітного будинку, що знаходиться в самому центрі урядового кварталу.

Поліцейські розповіли, що молодик отримав ножове поранення. Чоловік втратив багато крові і помер у кареті швидкої допомоги дорогою в лікарню. За попередньою інформацією, потерпілий підходив до авто, яке було припарковане у дворі. У цей час на нього і скоїли напад. Причина конфлікту і нападник наразі невідомі.

У дворі будинку, де сталося жахливе вбивство, утворилася величезна калюжа крові, вхід у двір перекритий. На місці працюють експерти.

Також зазначається, що на місце трагедії прибігла дружина вбитого. Через 30 хвилин їй повідомили, що її чоловік помер. Ця звістка шокувала дівчину, їй викликали швидку. Попередньо хлопцеві було 22 роки.

Наразі правоохоронці розшукують зловмисника. Попередньо передане орієнтування - розшукують чоловіка 30-35 років, 185 см на зріст, спортивної статури.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.