Данильчук викликав на дебати у «Протилежному погляді» керівництво «УКРОПу»

Данильчук викликав на дебати у «Протилежному погляді» керівництво «УКРОПу»
Депутата Луцької міської ради Павла Данильчука запросили на ток-шоу «Протилежний погляд», однак він вважає недоцільним проводити дебати «Данильчук-Була» і готовий прийти публічно на ефір з керівництвом «УКРОПу» на Волині.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

«Я розумію, чому власники та журналісти даного тв-проекту хочуть використати скандальну тему останньої сесії міської ради, що прогриміла на всю країну. І це нормально. Але «приходьте посваріться» - це бажання звузити конфлікт до банального протистояння «Данильчук-Була».

Коли в даному випадку це є протистояння влади та опозиції! Протистояння принципів та підходів! Адже не проблема лише в ділянці на Рівненській, а в тому як вже протягом року подібні питання виносяться та голосуються на сесіях міської ради! І вирішує тут не Була, якого як всіх екс-радикалів виключили з партії, і навіть не група укропівських радників, а люди які сформували та курують наявну владну вертикаль у Луцьку.

Тому готовий прийти публічно на ефір з тими від кого залежало прийняття даного рішення і подібних в минулому, а це керівництво Укропу в місті та області!» - йдеться в дописі.

Нагадаємо, 1 березня депутати міської ради Луцька після понад 12 годин сесії таки проголосували за передання земель комунальної власності ТОВ «Житловий квартал» на вулиці Рівненській, 119 та вулиці Вороніхіна, 37.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
які там дебати ці клоуни з Укропу тільки дерибаните вміють
Відповісти
Викличи на спаринг краще екс- беркутівців
Відповісти
Ти також на колінах стояв?
Відповісти
Молодець Данильчук. Укропи - фе...
Відповісти
Так званий депутат балабула на окрузі своїм виборцям пошкодив багатоповерхівку будівництвом свого ігоїста. Це аморальний тип. Як ще в нього рот відкривається казати що він представляє громаду міста.
Відповісти
Останні новини
Данильчук викликав на дебати у «Протилежному погляді» керівництво «УКРОПу»
06 березень, 2018, 14:16