На Волині сільського голову затримали на хабарі

На Волині сільського голову затримали на хабарі
Сільського голову на Волині викрито на одержанні 38 тисяч гривень неправомірної вигоди.

Про це повідомляє Прокуратура Волинської області.

У результаті спільно спланованих і проведених слідчих (розшукових) дій, в тому числі негласного характеру, прокуратурою Волинської області, Головним управлінням Національної поліції в області та Управління Служби безпеки України у Волинській області 06 березня 2018 року викрили одного з сільських голів Маневицького району під час одержання неправомірної вигоди в розмірі 38 тисяч гривен.

Обранець громади вимагав 2 тисяч доларів США від громадянина за надання дозволу за зрізання дубів у населеному пункті та заниження вартості цих робіт.

Викрили посадову особу органу місцевого самоврядування під час одержання другого «траншу» неправомірної вигоди, адже 3 тисячі гривень він одержав від громадянина раніше.

Сільського голову затримано. Тривають першочергові слідчі дії.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Така у нас боротьба з корупцією... піймали, а вірніше підсунули ці гроші... останньому алкоголіку села , на жаль люди села Куликовичі свого часу обрали головою, керівником своєї громади цього хронічного алкоголіка... його треба було давно переобрати... щоб він не позорив громади... За таку боротьбу з корупцією треба судити того, хто ці гроші, цьому алкоголіку підсунув... але вони показали у всіх звітах у масштабах країни яку вони спільно провели велику спецоперацію... піймали "останнього " алкоголіка... чомусь настоящих корупціонерів не ловлять... і вони (влада, органи, які боряться з корупцією), а також усі жителі району їх знають по іменно... у районі ліс уже дорізують... в кожному селі району діють НЕЗАКОННІ пилорами... по кілька пилорам, а є села де вони працюють десятками... хто їх кришує також усім відомо... але вони вміють з ними ділитися... їх не турбують... через це маневиччина у найближчі роки лишиться народного багатства...ділового лісу, дарив природи: ягід , грибів...
Відповісти
Останні новини
На Волині сільського голову затримали на хабарі
06 березень, 2018, 16:08