Яким може бути луцький РАЦС: проекти

Яким може бути луцький РАЦС: проекти
Заступник міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Лев Парцхаладзе опублікував проекти реконструкції приміщення луцького РАЦСу під один із підрозділів ЦНАПу.

Про це він написав у Facebook.

Парцхаладзе нагадав, що влада шукала цікаві архітектурні пропозиції щодо реконструкції старої будівлі РАЦСу під сучасний Центр надання адмінпослуг у Луцьку.

«Це варіанти проектів, які ми отримали», - написав він і опублікував світлини.



Головна мета концепції – поєднати буденність та вишукану урочистість в одній будівлі. Фасад виконаний із легких напівпрозорих конструкцій. Всередині будівлі - максимальний open space, є зручний підйом для людей з інвалідністю, щоб вільно пересуватися з поверху на поверх.



Концепція пропонує максимально зберегти існуючий образ і архітектурну форму будівлі, додавши деякі сучасні елементи. Всі планувальні рішення розроблені таким чином, щоб забезпечити максимальну кількість відкритого простору і природного освітлення приміщень. Також будівля повністю доступна для людей з інвалідністю. Окрема увага у цьому проекті приділяється створенню сучасного благоустрою навколо будівлі.



Концепція – це поєднання монохромного інтер’єру та яскравої інфографіки, яка дасть можливість набагато зручніше орієнтуватися у просторі. Фасад виконаний із алюмінієвих композитних панелей та фасадної декоративної штукатурки. Над головним входом на 2-й поверх розміщений цікавий навіс – модифіковані бджолині соти, виконані з композитного матеріалу та скла на тросах.



Фасад будівлі виконаний із системи навісних декоративних панелей з перфораційними малюнками і вентильованим фасадом з панелей HPL пооцинкованому каркасу. Основний акцентний модуль головного фасаду створює можливість зручно направляти відвідувачів центру у приміщення всіх рівнів і виконаний з фасадної системи. Вміщує головні сходи і ліфт для людей з інвалідністю. Дизайнерське рішення також передбачає створення унікального світильника для освітлення атріумного простору.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Оцeй з чeрвоним класний.
Відповісти
Червоний
Відповісти
Аби гроші вкрасти
Відповісти
Госпіталь
Білий РАЦС
Трьошка
ЦУМ 2
Це те, що тут опублікували! Майте розум в голові, почуття гарного в серці і розробіть достойний проект!
Відповісти
Якому йолопові прийшла в голову думка ліквідувати Українську церкву? Це св'яте місце для лучан... історичне місце створене державою, архітекторами та будівельниками нашого міста
Відповісти
Останні новини
Яким може бути луцький РАЦС: проекти
06 березень, 2018, 21:23