Муніципали хочуть траву замість картоплі

Муніципали хочуть траву замість картоплі
У департаменті муніципальної варти Луцької міськради закликають мешканців обласного центру створити трав’яні газони на місці городів на прибудинкових територіях.

Про це йдеться у повідомленні на сторінці департаменту у соціальній мережі Facebook.

«Красиві трав’яні газони, різноманіття квітів та декоративні зелені насадження – альтернатива самовільно облаштованим городам, які так полюбляють лучани під своїми вікнами. Варто підключити лише креативні ідеї мешканців і ваше подвір’я набуде європейського вигляду», - йдеться у повідомленні.

У департаменті переконують: щоб посадити під вікнами не картоплю з петрушкою чи цибулею, а вічнозелені дерева та кущі з кольоровими пахучими квітами, не треба бути спеціалістом з ландшафтного дизайну, а вигляд з вікна відразу зміниться. Зміниться й настрій громадян, які будуть милуватися сучасними клумбами. Тоді й рука не підніметься зламати гілку дерева чи зірвати квітку, забудуть водій й про паркування на газонах та дитячих майданчиках.

«Лучани, давайте відмовлятися від бур’янів під вікнами, які обгороджені «радянськими» дерев’яними та металевими парканами, зробленими зі старих трухлявих штахет та іржавої сітки, а робити наше місто цікавішим та сучаснішим», - закликали людей у департаменті.

Нагадаємо, раніше у департаменті заявили, що городи на прибудинкових територіях – незаконні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вже можна сказати по цій статті, тільки наступить весна, муніципали перше що зроблять почнуть "наїзди" на голів ОСББ щоб люди облаштовували двори, жекам така вказівка до лампочки. А в нас лучан багато і так проблем щоб виконувати вказівки якихось муніципалив. А якщо серйозно то огороди біля будику облаштовують пенсіонери і не від шикарного життя, а від того щоб харчуватись. Якщо побачу муніципала який нищить город пенсіонерки то перше що його пика буде бита. Це не погроза а застереження.
Відповісти
Останні новини
Муніципали хочуть траву замість картоплі
06 березень, 2018, 21:47